Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

STOP ISLAMOWI - Norwegia

Czytali temat:
(1311 niezalogowanych)
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
: Zapraszam na demonstracje przeciwko islamowi , odbedzie sie na Grunlandzie w Oslo w tę sobotę. Będą przedstawiciele kilku krajów, Norwegowie jako gospodarze, Anglicy, Szwedzi, Finowie, Duńczycy, Niemcy oraz będzie przemawiał delegat z Polski. Oto film promujący

Zapraszam, tych którzy się nie boją
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
tonnny napisał:

i jak tu się nie bać skoro
Kåre Willoch ostrzega przeciwko nie zachodniej emigracji
o ile mi wiadomo to my z Europy wschodniej, jak by to p Barbara napisała
inaczej przybłędy ze Wschodu
a czy on Bliski, Środkowy, czy Daleki, to chyba nie ma dla nich różnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
tonnny napisał:
: Zapraszam na demonstracje przeciwko islamowi , odbedzie sie na Grunlandzie w Oslo w tę sobotę. Będą przedstawiciele kilku krajów, Norwegowie jako gospodarze, Anglicy, Szwedzi, Finowie, Duńczycy, Niemcy oraz będzie przemawiał delegat z Polski. Oto film promujący

a wiesz o której godzinie?

Jestem tez ZA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
no wiem, o 14.00, ale dziwie sie, ze ty nie wiesz, moze lepiej bedzie, jak nie przyjdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
godz 14.00

demonstracja jest w naszym interesie,nie ma opcji by się islamiści panoszyli w europie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jak to nie ma opcji? Oni panosza sie juz od dawna.
Jedynym sposobem jest ograniczenie lub zaniechanie na jakis czas przyznawania asylu oraz zmiana przepisow dotyczacych wsparcia finansowego nierobow z dywanikami.
Z pary muzulmanow powstaje okolo 6 nowych w ciagu 6 lat, albo i wiecej jak sa blizniaki. To jest nie do zatrzymania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Hilton napisał:
no wiem, o 14.00, ale dziwie sie, ze ty nie wiesz, moze lepiej bedzie, jak nie przyjdziesz.

co ty nie powiesz...a co na własność twoją ta demonstracja czy jak? jeśli ja organizujesz to przepraszam nie będe sie wcinac i napiszę może podanie ze zdjęciem,jesli trzeba

i czemu sie dziwisz ze nie wiem a musza wiedziec...czy ty myślisz że ja 24h siedze przed kompem i sprawdzam co,gdzie kiedy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
oppland napisał:
Hilton napisał:

co ty nie powiesz...a co na własność twoją ta demonstracja czy jak? jeśli ja organizujesz to przepraszam nie będe sie wcinac i napiszę może podanie ze zdjęciem,jesli trzeba

i czemu sie dziwisz ze nie wiem a musza wiedziec...czy ty myślisz że ja 24h siedze przed kompem i sprawdzam co,gdzie kiedy?

Dziwie sie, bo na koncu filmiku jest napisane dokladnie gdzie, na jakiej ulicy i o ktorej godzinie. Jezeli ta demonstracja tak bardzo cie interesuje to obejzyj filmik. Do tego nie potrzeba 24 godzin tylko minimum inteligencji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Hilton napisał:
oppland napisał:
Hilton napisał:

Dziwie sie, bo na koncu filmiku jest napisane dokladnie gdzie, na jakiej ulicy i o ktorej godzinie. Jezeli ta demonstracja tak bardzo cie interesuje to obejzyj filmik. Do tego nie potrzeba 24 godzin tylko minimum inteligencji.

posłuchaj ja jesli mogę obejrzeć to ogladam,ale niestety mam takie połaczenie internetowe a nie inne...wiec filmiku nie moge obejrzeć i w tym jest szkopuł...więc upewnij sie najpierw czy to mimimum czy inny powód

dziękuje za podanie godziny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
oppland napisał:
Hilton napisał:
oppland napisał:
Hilton napisał:

posłuchaj ja jesli mogę obejrzeć to ogladam,ale niestety mam takie połaczenie internetowe a nie inne...wiec filmiku nie moge obejrzeć i w tym jest szkopuł...więc upewnij sie najpierw czy to mimimum czy inny powód

dziękuje za podanie godziny...

Ja mam sie upewniac?? Nie rozsmieszaj mnie. Jesli masz slabe lacze, to trzebabylo napisac, ze nie jestes w stanie odtworzyc filmu i zeby ktos podal godzine. Jak idziesz na zakupy, to na sprzedawce zrzucasz obowiazek pilnowania, czy ci wystarczy pieniedzy? Wzielam cie za idiote wylacznie z twojej winy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok