Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Rejestracja pobytu w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
Jolanta Dyba (445 niezalogowanych)
2 Posty
Paulina Sykut
(Takasobie)
Wiking
Nie wiem czy ktos mial tez takie problemy ale opisze po koleji moj problem

16 listopada 2012 bylam z mezem ktory ma staly numer pobytu jak i umowe najmu mieszkania w Skattetaen Oslo.Zlozylismy (w Fylkeregistered)Akt malzenstwa,moj paszport urzednik z kserowal i oddal po czym kazal zalogowac sie na "selfservice.udi.no" .Zrobilam tak jak chcial,wpisalam login,kod i dostalam komunikat ze odpowiedz dostane na e-mail.Jak do tej pory nie otrzymalam zadnej odpowiedzi a minelo juz prawie 4 tygodni.Pomoze ktos?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
626 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
o jaką odpowiedź Ci chodzi.
nie dawno moja żona się rejestrowała na tej stronie. nie są mi znane szczegóły tej operacji, ale wiem że po rejestracji i wybraniu powodu (w jej przypadku była to praca) dla którego stara się o pozwolenie na pobyt musiała wybrać (również na stronie) dogodny dla niej termin spotkania w folkeregisteret.
i to by było na tyle. na to spotkanie pojechała ze wszystkimi papierami potrzebnymi do rejestracji -poszło bez problemów, po jakichś 2 tyg. dostała pozwolenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Paulina Sykut
(Takasobie)
Wiking
powodem braku rejestracji byl brak poczty na gmail-u. Po rejestracji na selfservice.udi.no i wypelnieniu formularza aplikacja przebiegla poprawnie.Nie wiem co teraz bo nie mialam terminu wizyty na policji do wyboru.Mam czekac na odpowiedz na poczte e-mail czy skrzynke pocztowa?.z gory dziekuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok