Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Angelika Mojak (2038 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
tir111 napisał:
optimus,udzielasz sie na tym forum przy kazdym temaciemludzie sie juz z ciebie smieja ,a ty jestes tak malo inteligetny,ze tego nie widzisz,hi...hi...

a mnie rozwalają takie posty twoje i Lindemans totalnie zaśmiecacie temat ,niby się chce pokazać coś, ale się nic nie pokazuje takie wpieprzanie się ,chciało by się być sympatycznym pokazując język ,ale się nie jest więc trzeba likwidować konkurencję niewarzne jaką ,czy to właściciel tematu, czy jakiś odpowiadający .
Jeśli chodzi o temat to bardzo fajny ,podziwiam Pana o tak zakrojoną konsekwencję również tak jak gama czytałam o tym ,fajna sprawa i bardzo pożyteczna ,tylko jak wytrzymać głodując w moim przypadku niewykonalne .
Mogę jedynie polecić suplementy diety oczyszczającej właśnie stosuję efekty po tygodniu bardzo zadowalające w składzie jest mocno skondensowana zielona herbata i pokrzywa mająca za zadanie oczyścić krew .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
tir111 napisał:
optimus,udzielasz sie na tym forum przy kazdym temaciemludzie sie juz z ciebie smieja ,a ty jestes tak malo inteligetny,ze tego nie widzisz,hi...hi...

Gdyby jedynym kryterium publikacji na forum bylo zadowolenie osobnikow twego pokroju, forum byloby martwe. Pochwal sie swoimi wypocinami - szukam pracy? super chlopaki, gratuluje, ile kosztuje kurs na cos tam? Nie kompromituj sie.

Ps Z tymi ludzmi to przesadziles. Jezeli inni sa tacy jak ty to warto zmienic klasyfikacje gatunku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sasanka napisał:
tir111 napisał:

a mnie rozwalają takie posty twoje i Lindemans totalnie zaśmiecacie temat ,niby się chce pokazać coś, ale się nic nie pokazuje takie wpieprzanie się ,chciało by się być sympatycznym pokazując język ,ale się nie jest więc trzeba likwidować konkurencję niewarzne jaką ,czy to właściciel tematu, czy jakiś odpowiadający .
Jeśli chodzi o temat to bardzo fajny ,podziwiam Pana o tak zakrojoną konsekwencję również tak jak gama czytałam o tym ,fajna sprawa i bardzo pożyteczna ,tylko jak wytrzymać głodując w moim przypadku niewykonalne .
Mogę jedynie polecić suplementy diety oczyszczającej właśnie stosuję efekty po tygodniu bardzo zadowalające w składzie jest mocno skondensowana zielona herbata i pokrzywa mająca za zadanie oczyścić krew .

Jakiej konkurencji ?
Nigdy w zyciu nie spotkalas sie-sasanko- sie ze zjawiskiem dyskusji i odmiennych pogladow ? Ja dyskutuje z autorem watku na temat, a Ty przylatujesz jak Filip z konopii i po chamsku komentujesz. Naucz sie dyskusji bez obrazania, a moze takze zmien suplementy.Czasam dieta zle wplywa na uklad nerwowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Jestes dietetykiem z zawodu, czy taki masz sposob na zycie ? Bo jesli taki sposob, to juz napislam, Twoj organizm, Twoje zycie i Twoja sprawa. Co sie zas tyczy innych, to co jednemu moze sluzyc, to drugiemu moze bardzo zaszkodzic. Diete powinien dobierac specjalista, nie wspomne juz o glodowce ! Zeby podjac glodowke, kilkudniowa chociazby, to trzeba to skonsultowac z lekarzem, zrobic kilka podstawowych badan. To nie jest zart ani chwilowy kaprys. Konsekwencje moga byc nieciekawe.
Szczerze mowiac, to nie wierze, ze ktos szanujacy swoje zdrowie, wyskoczy jak" Filip z konopii" i przylaczy sie do Twojej glodowki.

Zarzucasz właścicielowi tematu ,że nie jest specjalistą ,następnie odpowiadasz za wszystkich po czym z siebie robisz specjalistę zalecają badania -Ty idź się lecz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sasanka napisał:
Lindemans napisał:
Jestes dietetykiem z zawodu, czy taki masz sposob na zycie ? Bo jesli taki sposob, to juz napislam, Twoj organizm, Twoje zycie i Twoja sprawa. Co sie zas tyczy innych, to co jednemu moze sluzyc, to drugiemu moze bardzo zaszkodzic. Diete powinien dobierac specjalista, nie wspomne juz o glodowce ! Zeby podjac glodowke, kilkudniowa chociazby, to trzeba to skonsultowac z lekarzem, zrobic kilka podstawowych badan. To nie jest zart ani chwilowy kaprys. Konsekwencje moga byc nieciekawe.
Szczerze mowiac, to nie wierze, ze ktos szanujacy swoje zdrowie, wyskoczy jak" Filip z konopii" i przylaczy sie do Twojej glodowki.

Zarzucasz właścicielowi tematu ,że nie jest specjalistą ,następnie odpowiadasz za wszystkich po czym z siebie robisz specjalistę zalecają badania -Ty idź się lecz .

Nie zarzucam tylko pytam. Zdania pytajacego nie odrozniasz ? Do podstawowki bylo za daleko?
Gdzie odpowiadam za wszystkich ? Nie zalecam badan, to lekarze zalecaja.
Nie ogarniasz tematu diet,glodowek, zalecen lekarzy. Nie trzeba byc specjalista zeby to wiedziec, wujek google wystarczy i troche rozumu, chociaz minimum. Trzeba byc matolem i ignorantem, zeby zdecydowac sie na 10 dniowa glodowke bez sprawdzenia stanu zdrowia.

Przyplatujesz sie tylko po to, zeby zeby sie czepic. Niestety nawet czepiania sie nie ogarniasz. Czy ja sie do Ciebie personalnie, gdziekolwiek przyczepilam ? Nigdzie...wiec wez sie ode mnie od.......czep. Wypowiadaj sie w temacie, a nie o mnie, naucz sie zasad korzystania z forum dyskusyjnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
sasanka napisał:
Lindemans napisał:

Nie zarzucam tylko pytam. Zdania pytajacego nie odrozniasz ? Do podstawowki bylo za daleko?
Gdzie odpowiadam za wszystkich ? Nie zalecam badan, to lekarze zalecaja.
Nie ogarniasz tematu diet,glodowek, zalecen lekarzy. Nie trzeba byc specjalista zeby to wiedziec, wujek google wystarczy i troche rozumu, chociaz minimum. Trzeba byc matolem i ignorantem, zeby zdecydowac sie na 10 dniowa glodowke bez sprawdzenia stanu zdrowia.

Przyplatujesz sie tylko po to, zeby zeby sie czepic. Niestety nawet czepiania sie nie ogarniasz. Czy ja sie do Ciebie personalnie, gdziekolwiek przyczepilam ? Nigdzie...wiec wez sie ode mnie od.......czep. Wypowiadaj sie w temacie, a nie o mnie, naucz sie zasad korzystania z forum dyskusyjnego.

+++Co sie zas tyczy innych+++ więc o jakich innych pisałaś ?Problem w tym,że piszesz o rzeczach oczywistych ale myślisz,że jesteś nad wyraz inteligentna bo przeleciałaś wujka google
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
aaaaaaaaa mnie to to sie bardzo bardzo podoba i gdybym miala silna wole to bylabym chetna,ale ze wiem ze tak nie jest a i oszukiwac sie nie warto to tylko zapytam o te suplementy z pokrzywa i zielona herbata bo to mnie zainteresowalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
ródka napisał:
aaaaaaaaa mnie to to sie bardzo bardzo podoba i gdybym miala silna wole to bylabym chetna,ale ze wiem ze tak nie jest a i oszukiwac sie nie warto to tylko zapytam o te suplementy z pokrzywa i zielona herbata bo to mnie zainteresowalo

Ja robię zapasy w Polsce jeśli się ktoś orientuje jak te specyfiki nazywają się po Norwesku to bym prosiła

www.domzdrowia.pl/91749,linea-detox-60-t...68735&qrtc_pos=1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
dzieki sassankocalkiem niedlugo mysle ze sie zaopatrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Ja również je stosuję więc mogę polecić .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok