Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Swinska grypa - Norwegia

Czytali temat:
(3810 niezalogowanych)
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
Poniewaz brakuje informacji na ten temat, statystyk i porownan, poprosilismy nasza zaprzyjazniona dziennikarke o napisanie artykulu na ten temat.
Artykul jest rzetelny i nie zawiera subiektywnych ocen, tylko i wylacznie opinie specjalistow. Mysle , ze moze byc dobrym i wiarygodnym zrodlem informacji i pomoze w dokonaniu wyboru dotyczacego szczepien.
Oto link:
www.pomoc-w-norwegii.com/wi-ska-grypa-w-norwegii/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Mysle ze rozsadny glos w tej sprawie po burzliwej dyskusji i szukaniu sensacji.Wysuwano nawet teorie spisku srodowisk farmaceutycznych,hihihihi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
Tak odnosnie tego spisku, co myslicie o tym?
pomoc-w-norwegii.com/forum/viewtopic.php...97b14603ec93ae7#p473

Nie napisalam tego z pelnym przekonaniem, to moje domysly, zastanawiam sie co mysla na ten temat inni, czy jest to mozliwe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ATS Anna napisał:
Tak odnosnie tego spisku, co myslicie o tym?
pomoc-w-norwegii.com/forum/viewtopic.php...97b14603ec93ae7#p473

Nie napisalam tego z pelnym przekonaniem, to moje domysly, zastanawiam sie co mysla na ten temat inni, czy jest to mozliwe?
Spisek jak spisek ,ale okazja do nabicia kabzy na 100% procent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
dlaczego rzad polski nie kupuje szczepionki

wiadomosci.onet.pl/5678069,33,relacjetv.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
No wlasnie, Pani minister dobrze to wyjasnila, tylko czy mozliwe ze wpadla ona na to jako jedyna, i ze dobrze zrobila?....ludzie maja straszny klopot z tymi szczepieniami. Ja zreszta tez. Mialam sie nie szczepic, pozniej zdecydowalam ze sie zaszczepimy cala rodzina ale w tym tygodniu znow zmienilismy zdanie. Wszyscy wokol nas sa skolowani, nie wiadomo co robic....smutne to, ze tak mozna nami manipulowac i tak naprawde nie wiadomo czy ktos w tym zamieszaniu mowi prawde!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
no coz,kazdy musi podjac decyzje sam
ja podjelam decyzje,ze sie nie szczepimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a u nas dalej brak ostatecznej decyzji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Madalen ,nie bądź baba Jak chłop nie potrafi , to Ty piźnij ręką w stół i postanów coś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
122 Posty
Magda P
(pepcia83)
Stały Bywalec
witam
ja z mezem i dzieciakami sie zaszczepilismy, jestem w ciazy i tez mialam lekkie obawy , ale jesli cos moze pomoc to nie zaszkodzi, synek chodzi do szkoly i licho niespi niech mi przywlecze chorupsko do domu zawsze to jakos slabiej przejdziemy,a jak piasal w tym artykule ten doktorek
Dr Feleszko twierdzi, iż kobiety w ciąży nie powinny obawiać się przyjmowania szczepionki, bowiem to między innymi im szczepienia są szczególnie rekomendowane. Szczepionka może nie tylko uchronić przed zachorowaniem matkę, ale również dziecko.

Zdaniem polskiego immunologa twierdzenie, iż osoby, które poddały się szczepieniu mogą zaraz potem zachorować na grypę, to niebezpieczny i całkowicie pozbawiony podstaw mit. Wprowadzony do organizmu wirus jest martwy, zatem w żadnym wypadku nie może wywołać grypy
.

niegrozi nam to , ja tam sie dobrze czuje , i mysle ze na marne to niepojdzie
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok