Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
anna janikowska janikowska (1419 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Ansz, najlepiej to jest posiedziec na norweskich forach dotyczacych danego tematu, dowiedziec sie co w trawie piszczy a potem zadzwonic sobie do odpowiedziego urzedu i potwierdzic.
Np. sprawa dotyczaca samotnych matek - wiedzialyscie, ze nawet jesli zamieszkacie z nowym facetem i bedziecie samboer'ami to nadal jestescie samotnymi matkami? A to dlatego, ze ten facet nie jest ojcem waszych dzieci i nie ma obowiazku na nie lozyc. Jesli wezmiecie slub, to jestescie automatycznie rodzina.
W pracy tez sie mozna wiele dowiedziec. Tylko trzeba z Norwegami rozmawiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hilton napisał:
Ansz, najlepiej to jest posiedziec na norweskich forach dotyczacych danego tematu, dowiedziec sie co w trawie piszczy a potem zadzwonic sobie do odpowiedziego urzedu i potwierdzic.
Np. sprawa dotyczaca samotnych matek - wiedzialyscie, ze nawet jesli zamieszkacie z nowym facetem i bedziecie samboer'ami to nadal jestescie samotnymi matkami? A to dlatego, ze ten facet nie jest ojcem waszych dzieci i nie ma obowiazku na nie lozyc. Jesli wezmiecie slub, to jestescie automatycznie rodzina.
W pracy tez sie mozna wiele dowiedziec. Tylko trzeba z Norwegami rozmawiac

Hilton > ja tylko mam nadzieje, ze to polak......
nienawidze, jak polki zywocą z tymi brudasami....
A ty jestes fajna foka, wiec szkoda by było.....
A Bizi jako szwagier (?) why not.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marianku, ani Polak , ani pastowany, Norweg czystej krwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
jesli zamieszkacie z nowym facetem i bedziecie samboer'ami to nadal jestescie samotnymi matkami? A to dlatego, ze ten facet nie jest ojcem waszych dzieci i nie ma obowiazku na nie lozyc. Jesli wezmiecie slub, to jestescie automatycznie rodzina.

znaczy się po ślubie to ten facet staje się automatycznie ojcem twoich dzieci i ma obowiązek na nie łożyć?
jeszcze pewnie po rozwodzie z tobą
nic tylko tak żenić się i rozwodzić i nazbierać tak z 5 tatusiów dla każdego swojego dziecka i niech łożą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Nie, nie staje sie automatyczne ojcem, ale moze je adoptowac jesli by chcial. Jesli kobieta/ mezczyzna wiaze sie z samotym rodzicem wezlem malzenskim, to znaczy ze zdaje sobie sprawe z konsekwencji.
Poza tym ja mam swoje pieniadze. Nie szukalam i nieszukam sponsora. Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Hilton napisał:
marianku, ani Polak , ani pastowany, Norweg czystej krwi

no własnie tego sie obawiałem....
pisząc "brudas" miałem na mysli własnie norka czystej krwi, bo ciapki są lepiej ogarnieci niz ci "czystej krwi"....
Łoboszeeeeeeeeeeeee dziewczyno.......
Co na to twoj brat, a mój przyjeciel (szwagier) BIZI ??????????
Jesli nie zartujesz, to przestaje cie lubic.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wiesz marianku, ja trzymam sie z daleka od musimow, katolikow i innych. Szukalam ateisty i znalazam, mamy wspolne tematy, ateist samfunn, sport itp.
A Bizi nic nie wie jeszcze, mama mu nie powiedziala hahahahah
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
masz ci los to mamy tu rasitow
slusznie! Ciezko patrzec na norwega jak na faceta A ciemni , moze i faceci , tylko... niesprawdzajcie same
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A czym sie rozni Norweg od Francuza, Niemca, Fina czy Polaka? Jak ma poukladane w glowie to jest ok.
Dla mnie najwazniejsze jest to, aby moj facet mial podobny swiatopoglad do mojego. narodowosc nie gra roli.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
aaaaaaaaaaaaa dla mnie najwazniejszy jest sex > dobra parnerska łupanka+namietnie wykonana gałka : )to, ze norek ma takie poglady jak ty, to mały pikuś, bo jak wiadomo kobieta zmienną jest, a ty w koncu jestes.....
wiec norek nie nadązy (na szczescie), bo te lamusy są niereformowalni i hilton znów bedzie "nasza"
Hilton pleaseeeeeeee opamietaj sie!
aaaaaaaaaaaaaaaa tak bardzo cie lubiłem.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok