Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
anna janikowska janikowska (1416 niezalogowanych)
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
nie chodzi o narodowosc a rozni sie - kultura, wychowaniem , swiatopogladem ... Roznimy sie , m
aszczescie Nie jestem rasistka jeszcze i wiem ze nie narodowosc sie liczy a czlowiek! Ale przrejechalam sie juz na norwegach , afrykanczykach i polakach ...
Faceci nie widza problemu bo w tych sprawach mysla raczej nie glowa og glowka penisa jak widac powyzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marianek73 napisał:
aaaaaaaaaaaaa dla mnie najwazniejszy jest sex > dobra parnerska łupanka+namietnie wykonana gałka : )to, ze norek ma takie poglady jak ty, to mały pikuś, bo jak wiadomo kobieta zmienną jest, a ty w koncu jestes.....
wiec norek nie nadązy (na szczescie), bo te lamusy są niereformowalni i hilton znów bedzie "nasza"
Hilton pleaseeeeeeee opamietaj sie!
aaaaaaaaaaaaaaaa tak bardzo cie lubiłem.......

Marianku, ty znowu o seksie
Ja nie sadze, abym nagle zaczela wierzyc w dziadka z broda i zaczela sie namietnie modlic Wiec nie boj zaby , nie zmienie sie

To polecasz jednak Polaka? A masz jakiegos fajnego kumpla? Bo ja juz mialam do czyniena z Polakami i zawiodlam sie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
powiem tak : mam paru fajnych (przystojnych) i gramotnych chłopaków, ale czy oni dadzą ci rade ?
nie wyglądasz na łatwą w obsłudze, jestes po przejsciach, masz "jaja", nie dasz sobie w kasze dmuchac, bizi jest twoim bratem,etc.......
Nie wiem czy niszczyc chłopakom zycie....

Napisz wiecej o sobie,bądz bardziej do okiełznania,zacznij wierzyc w ludzi i bądz bardziej kobieca!
Mam wrazenie,ze jestes fajna foka+dobrze ułozona, ale ludzie cie skrzywdzili i ich poprostu nie lubisz.....
a to złe i nie prowadzi do niczego....
to mówiłem ja > marianek

ps: tak w ogóle zycze szczescia i wielu doznań, ale na litosc boska nie z norkiem : )

Lubisz jak dotyka cie tymi brudnymi pazurami, z gęby jedzie mu snusem, ciągle lata w "reflexach" i nie dba o siebie nic a nic ? (!)

Twój cyrk, twoje małpy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
O!! Dba, ma fiola na punkcie zywienia, nie pali, pije tylko wino no i cwiczy, duzo cwiczy, mnie tez wciagnal
Nie zuje snusa
P.s marianku, nie przesadzaj z tym pisaniem o sobie, moze jeszcze fote mam wkleic hahha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
jak panienka zyczy.....

tylko jak mam chłopakom pokazac potencjalną żone ?
ps: jesli duzo cwiczy, pije tylko wino, nie pali i dba o siebie przesadnie to jakis podejrzany typ

Ty lepiej mała dawaj drapaka póki czas, bo jak on cie juz wciaga w te swoje gierki, to zle sie moze skonczyc.....

a taki był ładny > amerykanski......

ps: to stary numer, dopóki nie poczuje sie, ze cie zdobył i ma cię w garsci....
a wtedy pilot, piana, chipsy, wódeczka,koledzy i trening, ale kapke inny.....
typowy hunter, baaaaaaardzo typowy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kurde, powiem ci szczerze, ze moja kolezanka rowniez stwierdzila ze jest podejrzanym typem A ja myslalam ze ona tak z zazdrosci heheheh.
Co do twoich gramotnych chlopakow, to wiesz.. zadnych rozancow, zadnej ryby w piatki i zadnego allah akbar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
sie wie.....

dawaj fote i wymiary : )

ps: ale tłusty czwartek jest ok (?)

lurwa,ale ze bizi to akceptuje tą patologie ????????

Widzisz > nawet twoja psiapsiółka zauwazyła,ze kolo jest przynajmniej dziwny......

aaaaaaaaaaaaaa moze on kocha ....inaczej (?)
I tylko bawi sie tobą, robiąc na złosc swojemu boykowi ?
Ty dawaj drapaka, ja ci mówie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Tlusty czwartek nie wchodzi w gre, bo sie bedzie obzeral . Poza tym musi byc sprawny fizycznie tak jak conajmniej ja, trenuje sztuki walki, mam 3 kyu w karate, on nie musi ale zeby nie bylo tak, ze jak cos to ja bede musiala walic wroga po ryju a on bedzie mial 3 kilo narobione w gaciach
Rozmiary... 20 cm spokojnie daje rade a moje foty sa na fejsbuku, sliczna ze mnie dziewczyna, brunetka

Ponawiam pytanie: gdzie kommuna??????????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja nie lubie facebooka, to taka NK tylko w lepszej wersji International.....
nawet nie wiem jak sie poruszac.....
Chłopcy lubią blondynki, a mezczyzni brunetki....
odowiadam na pytanie > korea płn og białoruś
dawaj linka do FB (foty) na pv

aaaaaaaaaaaaaa jeszcze jedno > "piekne kobiety, które spotykam, bywaja podłe..... za to ty, jestes damą"

to znów ja >marianek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jak nie masz konta na fejsie, to i tak nic nie zobaczysz, poza tym z tego co pamietam tylko "friends" moga podziwiac moje foty
ale daj nr fona to ci wysle mmsa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok