Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(1528 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
JLK21 napisał:
asia68 napisał:
poprzednie posty to same bzdury.Jeśli pracujecie u jednego pracodawcy to zgłoś to właśnie jemu.Jeśli problem zlekceważy idź na policję. Jeśli nie potrafisz porozumieć się po norwesku to za pośrednictwem internetowego słownika stwórz zawiadomienie na kartce i podsuń pod nos zainteresowanym.

wsrod moich znajomych bylo podobnie... jeden zazartowal: zabije Cie... a ten polecial do szefa na drugio dzien i sie poskarzl ze kolega czycha na jego zycie... policja inspekcja pracy, tlumacze, kontakt z ambasada itd... ten co zazartowal ze go zabije nie pracuje juz w NO... choc i tak wszyscy wiedzieli ze to zart - tutaj takie rzeczy biora na powaznie!!

Słyszysz ricco?????? A ty proponowales, ze otrujesz mnie pierogami z arszenikiem. Na dodatek zrobies to publicznie. Wydrukowalam cały wątek, na wypadek gdybys te niefortunną wypowiedź chciał usunąc. Hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
poszczuj go fiordem

a tak powaznie, to trudno doradzic, nie znajac do konca calej sytuacji, moze napisz cos wiecej...

Hilton, szantazuj go niech Ci np. zmywa gary i wynosi smieci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
hiumenn napisał:
Mieszkam z polakami w jednym domu,ale każdy ma swój pokój,od pewnego czasu jeden z nich grozi mi śmiercią,uszkodzeniem-mam obawy co do niego,bo dowiedziałem sie ,że jest byłym recydywistą-co z tym mogę zrobić,gdzie to zgłosić?żeby nie było za późno...

sluchaj sluchaj oto plan jak bedzie spal wejdz pocichutku do jego pokoju scisnij go za JAJKA i powiedz chlobu co lezy ci na sercu
to dziala

wiecej niebedzie ryzykowal w trosce o swoj najcenniejszy skarb

pozdro i zabieraj sie bracie do roboty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mepsycholog napisał:
Jesli czujesz sie zastraszony to zglos to na policje, staraj sie nie wchodzic osobie w droge, zminimalizuj kontakt a najlepiej to poszukaj sobie innego mieszkania bo bedzie ci trudno zyc pod jednym dachem z kims takim.To na pewno bardzo stresujace i ma wplyw na twoje codzienne zycie.Najlepiej jest zupelnie odizolowac sie od osoby ktora wysyla podobne komunikaty i sprawia, ze zycie pod jednym dachem staje sie koszmarem,tylko ty mozesz zmienic cala sytuacje.
Powodzenia.
hiumenn napisał:
Mieszkam z polakami w jednym domu,ale każdy ma swój pokój,od pewnego czasu jeden z nich grozi mi śmiercią,uszkodzeniem-mam obawy co do niego,bo dowiedziałem sie ,że jest byłym recydywistą-co z tym mogę zrobić,gdzie to zgłosić?żeby nie było za późno...

ot i powiedziała co wiedziała (czytaj przepisała kolejne wersy z ksiazki )

skoro mieszkacie razem to i pracujecie razem tzn u tego samego pracodawcy ja ci proponuje idz do swojego szefa i powiedz mu to (jesli kolo nie zartował i proba wyjasnienia sytuacji nie pomogła nie radze tej opcji z flaszka bo jak govi napisała jak na tzrezwo sie tak zachowuje to jak wypije to moze przedłozyc sie to na czyny ) przeciez nie mozesz tak zyc zastraszony oni tu biora na powaznie takie zeczy wiem bo u mojego meza w pracy była taka sytuacja z litwinami i ten przesladowany skonczył w szpitalu z nozem w plecacach podczas proby wyjasnienia przy pomocy flaszki a ten co mu wbił noz w plecy siedzi teraz za kratkami
dam ci rade nie bagatelizuj tego tylko zgłos jak najszybciej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Nudnik
jak ja sie ciesze,ze nie mam jaj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...truskawkowa nie ma jaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
...panladny tez!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...kami skad wiesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
panladny napisał:
...kami skad wiesz? Wpadlaś kami w własne sidla ha,ha,haaaaaaaaaaa!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
HAHAHAHA bo nie widze ich na zdjeciu i ten rozowy kolor nie pasuje mi do faceta z jajami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok