Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rafał przybylek Mariusz Frost Brajan Cebula Daniel Buczek bkkmm22@gmail.com wanzi23 Dominik Nosidlak (5522 niezalogowanych)
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...eee

tam.tak sie przechwalales

a teraz tylu ludzi do pomocy potrzebujesz

slabo...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Marek Szala
(kendoka)
Nowicjusz
Optimus napisał:
Widzę Optimus, że masz cięty humor i bardzo dużo czasu wolnego żeby zaśmiecać forum Oby tak dalej

Nie bardzo rozumiem ten wpis. Ganisz mnie czy chwalisz? Ton ironiczny ale ikony mi nie pasuja.
Co chciales osiagnac ty komentem?

Kowalscy dobrze spletowali - temat smieci.
Jezeli pragniesz prawomyslnego forum bez takich komentarzy to nie ten adres. Napisz do administratora.
Prawda jest taka, ze bez kilkunastu osob ktore tu sie swietnie bawia podkrecajac dyskusje to forum by zdechlo!!
Zostalby tylko portal do wymiany zdjec i marnego podrywu.( no moze oprocz mam w norwegii, ktore zyja swoim zyciem)
Gdy osoby aktywne odpuszcza na dzien lub 2, kazdy temat usycha z 2-3 odpowiedziami. Myslisz, ze administracja nie zdaje sobie z tego sprawy? Inaczej dawno by takich jak ja banowali. Zyja z reklam , a reklamodawce interesuje liczba odslon a nie ich tresc!!!

Nie ma sie co obrazac na forme. Pierdolnij sobie browarka przy sobocie i wrzuc jakies swoje wypociny.

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak podziękować Tobie za to, że forum dzięki Tobie istnieje. Tylko szczerze Ci powiem, że wole żeby w temacie były 2,3 odpowiedzi ale na temat, zamiast dziecinnej gry słów i radości że ktoś użył słowa wypróżnienie.

Może administratorzy się cieszą że ktoś wypisuje głopoty i nabija odsłony, ale oprócz nich są także zwykli użytkownicy, którzy muszą przebijać się przez gąszcz "niezbyt istotnych" wypowiedzi żeby wyłowić jakiś sens.

Podoba mi się zasada: "lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... ". Nie oczekuję, że przestaniesz "ratować forum" ale byłbym wdzięczny jak byś robił to trochę rzadziej i na temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kendoka napisał:
Optimus napisał:
Widzę Optimus, że masz cięty humor i bardzo dużo czasu wolnego żeby zaśmiecać forum Oby tak dalej

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak podziękować Tobie za to, że forum dzięki Tobie istnieje. Tylko szczerze Ci powiem, że wole żeby w temacie były 2,3 odpowiedzi ale na temat, zamiast dziecinnej gry słów i radości że ktoś użył słowa wypróżnienie.

Może administratorzy się cieszą że ktoś wypisuje głopoty i nabija odsłony, ale oprócz nich są także zwykli użytkownicy, którzy muszą przebijać się przez gąszcz "niezbyt istotnych" wypowiedzi żeby wyłowić jakiś sens.

Podoba mi się zasada: "lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości... ". Nie oczekuję, że przestaniesz "ratować forum" ale byłbym wdzięczny jak byś robił to trochę rzadziej i na temat

No tak, tylko że to jest już drugi post /i to w jednym wątku/ w którym zaśmiecasz forum w szczytnym celu. Czasu Ci nie starczy na tę świętą inkwizycję, bo musiałbyś swe celne uwagi kierować do większości użytkowników.
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Marek Szala
(kendoka)
Nowicjusz
Wiem i dlatego też nie będę więcej zaśmiecał wątku śmieci

Nie ma co walczyć z wiatrakami, ale już nie wytrzymałem

Pozdrawiam normalnych użytkowników
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
kendoka napisał:...Może administratorzy się cieszą że ktoś wypisuje głopoty i nabija odsłony, ale oprócz nich są także zwykli użytkownicy, którzy muszą przebijać się przez gąszcz "niezbyt istotnych" wypowiedzi żeby wyłowić jakiś sens....
Ba , punkt widzenia zawsze zależy od tego , po której stronie biurka akurat się siedzi...

Ponadto pamiętaj , że intensywne myślenie w trakcie > przebijania się przez gąszcz czegokolwiek < zawsze powoduje , bardziej intensywną pracę szarych komórek .
Co następnie , owocuje dłuższą sprawnością umysłową w starszym wieku , oddalając uciążliwe choroby cywilizacyjne , związane z tymże umysłem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kendoka napisał:
Wiem i dlatego też nie będę więcej zaśmiecał wątku śmieci

Jeśli już o śmieci chodzi, to mnie bardziej zaśmiecają niekończące się łańcuchy cytatów...
Często się zdarza zatem linijka swojego wkładu w post cytatów/cytatów/tacyta, który zajmuje całą stronę.
To jest dopiero lanie wody
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kendoka napisał:

[/quote]
To co bys wolal , nie ma zadnego znaczenia. Taka jest idea forum, ze pisze sie na rozne tematy.
Jezeli wolisz 2-3 odpowiedzi na temat, to zapisz sie do forum tematycznego.

Podczas przebijania sie przez "gaszcz" mozesz zdobyc dodatkowa wiedze To ze ludzie wypisuja rozne rzeczy zmusza do przeczesywania netu. JA sie dzieki temu dowiedzialem o sprawach pozornie niepotrzebnych jak i istotnych. Dociekliwosc jest wazna, mimo ze czasami prowadzi na manowce.

Jezeli podaba ci sie w/w zasada to milcz!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Marek Szala
(kendoka)
Nowicjusz
Optimus napisał:

Podczas przebijania sie przez "gaszcz" mozesz zdobyc dodatkowa wiedze To ze ludzie wypisuja rozne rzeczy zmusza do przeczesywania netu. JA sie dzieki temu dowiedzialem o sprawach pozornie niepotrzebnych jak i istotnych. Dociekliwosc jest wazna, mimo ze czasami prowadzi na manowce.

W żaden sposób tego nie neguje. Ja nie mam nic przeciwko zbaczaniu z tematu i dyskutowaniu o innych sensownych rzeczach.
Problem w tym, że Twoja wypowiedź dotycząca "wypróżniania" wniosła tyle interesujących rzeczy do dyskusji, że aż nie mogłem się opanować i wtrącić do rozmowy

Troszke samokrytycyzmu Z drugiej strony nie spodziewałem się, że ją zrozumiesz/zastosujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kendoka napisał:

W żaden sposób tego nie neguje. Ja nie mam nic przeciwko zbaczaniu z tematu i dyskutowaniu o innych sensownych rzeczach.
Problem w tym, że Twoja wypowiedź dotycząca "wypróżniania" wniosła tyle interesujących rzeczy do dyskusji, że aż nie mogłem się opanować i wtrącić do rozmowy

Troszke samokrytycyzmu Z drugiej strony nie spodziewałem się, że ją zrozumiesz/zastosujesz
[/quote]

Odniesienie do wyrazenie"wyproznianie" nie mialo niczego wnosic. To zwykly blad na ktory zwrocilem uwage w zartobliwej formie. Problem polegal na tym , ze autorka dalej trwala przy swoim, ze uzyla wlasciwego slowa. Stad linki do wyjasnienia etymologicznego.

Dlaczego mialbym byc samokrytyczny jezeli postapilem wlasciwie? To zwykly zart sytuacyjny.
A to czego sie spodziewales nie ma znaczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
kendoka napisał:
Optimus napisał:

Nigdy nie wiadomo jaki sens może mieć pozornie odjechane słowo, więc bezpieczniej jest nie oceniać, czy wypowiedź jest głupia, czy nie.
Dla mnie to słowo miało sens, bo skierowane było do osoby, która /nie śledziłeś tego, kendoka/ prosiła się o to w różnych innych wątkach i w TAMTYM CZASIE.
I o dziwo - to działa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok