Witam wszystkie mamusie i nie tylko, wiem ze pewnie sie bede powtarzac ale stron jest mnostwo i ciezko znales konkretna odpowiedz ,wiec zapytam jeszcze raz i moze ktoras z mam mi odpowie
chodzi o to ,ile trzeba byc w norwegii w ciazy zeby starac sie o becikowe ,ja slyszalam ze minimum 6 miesiecy ciazy trzeba miec udokumentowane zeby dostac te pieniazki,prawda to??? ja w litopadzie bede rok a pozowlenie mam dopiero od maja a termin mam na poczatek styczenia, chodze tu do lekarza , nr d mam tymczasowy bo w polowie pazdziernika konczy mi sie pozwolenie i teraz jestem w okresie oczekiwania na nowe
(juz zlozylam bo niewiem jak dlugo bede czekac) inni znow mowia ze tzreba miec nr d staly i wtedy liczyc 6 miesiecy ciazy ,niewiem sama juz
, czy ktos mi powie jak to jest naprawde ile trzeba tu byc i co wtedy mozna sie starac
pozdrawiam i dziekuje za info
chodzi o to ,ile trzeba byc w norwegii w ciazy zeby starac sie o becikowe ,ja slyszalam ze minimum 6 miesiecy ciazy trzeba miec udokumentowane zeby dostac te pieniazki,prawda to??? ja w litopadzie bede rok a pozowlenie mam dopiero od maja a termin mam na poczatek styczenia, chodze tu do lekarza , nr d mam tymczasowy bo w polowie pazdziernika konczy mi sie pozwolenie i teraz jestem w okresie oczekiwania na nowe

pozdrawiam i dziekuje za info