Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
11 Postów

(Aleszko)
Wiking
Tak jak napisałem 3tys rocznie lub składka po 250zł na miesiąc i jak uzbierasz na 50gram to dostajesz złoto swoje złoto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
Gabryś 102 to JASTAHIHI

I w ten sposób łańcuch obiegu złota w przyrodzie nam się zamyka )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Na tą chwilę na ogólnodostępnym portalu www.kursyzlota.pl można od ręki kupić sztabkę złota 50gram za kwotę 7183,07-zł.
I do tej czynności nie trzeba w ogóle żadnych doradców ani też jakiegoś comiesięcznego zbierania pieniędzy poprzez niedorzeczne wpłaty ratalne ...

Dodam jeszcze , że na Norweskim Rynku Fizycznym Złota, 50-gram złota kosztuje na dzisiaj w granicach 13400Nok do 13500Nok w zależności od postaci sprzedawanego detalu .
Jednak tu przeważa inwestycja w Monety kolekcjonerskie /tzw.lustrzanki/ a mało jest w sprzedaży sztabek tak jak w Polsce.
Tym samym porównywalna cena złota , jest na korzyść Norge dla zwykłego zjadacza chleba o ile chce w tym kierunku inwestować .
I też bez zbędnych Naciągaczy , zwanych gdzieniegdzie Konsultant lub Doradca Inwestycyjny
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
gabriel napisał:
Na tą chwilę na ogólnodostępnym portalu www.kursyzlota.pl można od ręki kupić sztabkę złota 50gram za kwotę 7183,07-zł.
I do tej czynności nie trzeba w ogóle żadnych doradców ani też jakiegoś comiesięcznego zbierania pieniędzy poprzez niedorzeczne wpłaty ratalne ...

Czyli ponad dwa lata trzeba zbierać na pierwsza sztabkę
Jednakże zakładając, że cena złota będzie rosła w takim tempie jak ostatnimi laty, może się okazać, że na pierwszą uciułaną sztabkę przyjdzie czekać kilka lat
Kto w tym czasie obraca moimi pieniędzmi? (pytanie retoryczne).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
Aleszko napisał:
Tak jak napisałem 3tys rocznie lub składka po 250zł na miesiąc i jak uzbierasz na 50gram to dostajesz złoto swoje złoto.

A zanim uzbieram na rzeczoną sztabkę, Ty obracasz pieniędzmi, MOIMI PIENIEDZMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gmaj22 napisał:...Czyli ponad dwa lata trzeba zbierać na pierwsza sztabkę
Jakie DWA LATA ... kto takie głupoty ludziom wciska ....
Ja przy swoim skromnym etacie i 155Nok/t , jestem w stanie taką sztabkę kupić tu w Norge raz na TRZY / CZTERY miesiące ...
Tylko po kie licho Mi jest potrzebny martwy metal !?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
Aleszko napisał:

Nie ja to napisałem - ja tylko wyciągną łem wnioski...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gmaj22 napisał:Nie ja to napisałem - ja tylko wyciągną łem wnioski...
TOŻ cały czas PISZĘ iż z Kombinatorem , nie ma co dyskutować bo nie dość , że nieudolny , to jeszcze NIEPRZYGOTOWANY na rynek Norweski .
On zakłada iż Tu Ludzie to jedynie głupie robole a On będzie Ich po rogach finansowych walił aż Miło...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Aleszko)
Wiking
Napisze po polsku gabriel jest z pisu więc nie zrozumie ale cóż mieszka w norwegii na wsi więc co się dziwić w do miasta pewnie już ma zakaz. co do złota to kupujemy złoto w cenach hurtowych i nie obracamy pieniędzmi klienta.
Chciałem podac moja strone ale stwierdziłem że sprawdzę jak to jest na forum. I niestety jak to polacy w norwegii wszystko neguja do polski przylecą i bizmesmeni szkoda gadać cięzkie przypadki wymagają nagłego leczenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Aleszko napisał:... co do złota to kupujemy złoto w cenach hurtowych i nie obracamy pieniędzmi klienta.
Ty naprawdę Masz Tu co nie których z przygłupów i uważasz iż wmówisz im takie bzdury jak hurtowe kupno ZŁOTA...

HA....HA...ha....

Pewnie napiszesz że masz koncesję na obrót kruszcem ,oraz masz zezwolenie na magazynowanie tegoż na własnym strychu lub w Piwnicy.
Człowiek co Ty dzisiaj /wczoraj piłeś ...
PUK PUK obudź się ....

Idź już spać , bo z każdym Twoim następnym Postem , robisz sobie siarę aż Wstyd .
Ty myślisz , że tu nikt nie wie jak wejść na profesjonalne strony , gdzie wszystko jest wyłożone zgodnie z prawem na temat obrotu złotem platyną czy diamentami .
W Norge nic nie zdziałasz ...bo tu trzeba Mieć na wszystko koncesję , mało tego , obrót złotem j, est kontrolowany przez Bank Norweski i Urząd Skarbowy i z każdej tranzakcji pobierany jest podatek ...
Czy Ty myślisz , że Tu ktoś pójdzie do banku i weźmie forsę by dać Komuś nieznajomemu za utopijną sztabkę złota , jak legalnie może iść do złotnika i na legalną fakturę nabyć dowolną ilość złota ...
Chyba , że zakładasz iż Twoimi klientami będą Osoby które nie mają konta w banku bo pracują na dziko /nielegalnie i forsę za pracę dostają bezpośrednio do ręki...
To powodzenia w działaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok