Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1889 niezalogowanych)
1 Post

(SAS)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Jasne ze telewizja kablowa jest czyms innym rikstv,viasat jak to sie tam nazywa.Wlasciele domu w ktorym mieszkam nie maja slubu,maja dwa nazwiska.......hm............ja tez mialem kontrole z nrk i nic dwa lata bez abonamentu bez kar itd. Mam dwa telewizory w domu wlasciciele trzy wszystkie zakupione w sklepie.
SAS prosze wytlumacz wszystko skoro sie dowiedziales,przynajmniej ja chcialbym wiedziec aby byc wporzadku i nie miec niespodzianki kiedys tam.

Otoz dostawca kablowki nie ma obowiazku zglaszania ciebie do NRK.
Dlatego oni maja swoich ludzi ktorzy okresowo przeczesuja teren w celu wylapania tych co nie placa.
Jesli masz telewizor to placisz abonament i nikt nie wnika co ogladasz i czy ogladasz.
Jesli chodzi o kare to nie zaplacilem zadnej. naliczyli mi po prostu od miesiaca w ktorym mnie namierzyli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
Mnie też namierzyli(z tym ,że ja nie miałam pojęcia,że istnieje takie coś -jak abonament,bo telewizor dostałam w prezencie) i muszę zapłacić 972,90kr, za 5 miesięcy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
I radzilałabym zapłacić,bo odsetki są kolosalne....ja takze jak fundnęłam sobie telewizor zaraz dostałam giro..ale oczywiscie nie wiedziałam z poczatku co to jest bo przeciez miałam kablówke a zrozumiałam,ze chodzi o telewizje publiczna i zanim załapałam i wyjaśniłam to dostałam nastepne giro powiększone o 150 koronek....od tej pory chociąz prawie płaczę płace w terminie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kkkrzysztof)
Wiking
B.K
Glosuj na FRP to wkrotce nie bedziesz musiala placic tv lisensen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
kkkrzysztof napisał:
B.K
Glosuj na FRP to wkrotce nie bedziesz musiala placic tv lisensen

Wiesz co...wszelkich głosowań to ja mam po dziurki w nosie z Polski i raczej niech Norwedzy sami sobie głosuja bo całkiem nieżle im to wychodzi czego nie można powiedziec o polakach co wybory to dobrobyt nam sie poprawiał .....a jak norwedzy beda głosować jak do tej pory to mnie stac bedzie nie na jeden taki abonament ale na pięć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok