Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Firmy - Norwegia

Czytali temat:
(657 niezalogowanych)
193 Posty
Stały Bywalec
Slyszeliscie o jakis firmach kojarzacych? firmy kojarzące partnerów biznesowych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
słyszałem że Telenor chciałby się z Tobą połączyć ----- przez komórkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
a bardziej poważnie nie słyszałem o takim czymś , to trochę brzmi rizle jak jakaś randka w ciemno dla firm , albo czar par --- nie wiem czy ktoś chciałby być skojarzony przypadkowo z jakąś firmą o której np. ledwie słyszał, albo nie słyszał w cale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
oczywiście możesz zawiązać z kimś selskap , ale raczej na zasadzie dogadania się w cztery oczy i na zasadzie jakiegoś porozumienia (osobiście dwie strony min.) , ale że przez kogoś ??? może być to jedynie przedstawiciel innej firmy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
powiatowy myśliciel napisał:
a bardziej poważnie nie słyszałem o takim czymś , to trochę brzmi rizle jak jakaś randka w ciemno dla firm , albo czar par --- nie wiem czy ktoś chciałby być skojarzony przypadkowo z jakąś firmą o której np. ledwie słyszał, albo nie słyszał w cale

Mozliwe ze zle to ujolem w Polsce sa firmy szukajace Dane towary dla innych firm to samo pewnie jest w Norge tylko trzeba wiedziec jak do tego dotrzec tak wiec zapytalem moze ktos cos wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
towary może rizle, ale co innego firma która pośredniczy w poszukiwaniu innej firmy do współpracy -- co to ma być agencja towarzyska???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
rizle napisał:
powiatowy myśliciel napisał:

Mozliwe ze zle to ujolem w Polsce sa firmy szukajace Dane towary dla innych firm to samo pewnie jest w Norge tylko trzeba wiedziec jak do tego dotrzec tak wiec zapytalem moze ktos cos wie

Jasne ze sa... moge Ci powiedziec jakie, a nawet umowic z przedstawicielem... w zamian za 15% prowizji od Twoich obrotow tymi towarami (kwote minimalna ustalimy), w przeciagu kolejnych pieciu lat Zainteresowany..?..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
w sumie ja mogę to zrobić taniej niż Sethur , ja chcę tylko 10 % prowizji od twoich obrotów , w przeciągu 4 lat , spiszemy kontrakt na 4 lata z możliwością przedłużenia -- okres próby 1 rok z wypowiedzeniem 2 lata dla obu stron -- zainteresowany ??? -- już drukuję umowę.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Stały Bywalec
kurde chyba z kazdego tematu robia sie jaja a ja na powaznie pytalem juz znalazlem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
to tylko życzyć powodzenia rizle , piękne to co piszesz... ale mimo wszystko powodzenia --- chciałbym widzieć jak długo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok