Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

przez jakie biura można wyjechać do norwegii? - Norwegia

Czytali temat:
Wiolka Wiola Iwona Bun Przemek M Agnieszka B Dawid M kgmleko Mooniśka patricia Dorotkaaa dawina Piotr Gacoń (7444 niezalogowanych)
2 Posty
tomasz stalewski
(tomasz23)
Wiking
witam chciałbym wyjechać z dziewczyną do norwegii i czy mógł by mi ktoś podpowiedzieć czy są jakieś biura pośrednictwa w polsce oprucz adeco pracy przez które można sie tam dostać? z góry dziękuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no na przyklad
www.lsj.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Na przykład , biura Uciech Doraźnych... tu nie trzeba mieć żadnego udokumentowanego konkretnego zawodu tak teoretycznego -świadectwa szkolne- jak i praktycznego -świadectwa pracy w danym zawodzie...
Wszędzie Indziej trzeba takie dokumenty posiadać...
A Adeko nie jest dla ułomnych...tylko dla twardzieli ... tak w pracy bezpośredniej jak i w dbaniu o własne interesy finansowe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
Adecco to dobra firma , dla osób nie pytających o nic, tylko pracujących , zapewniają takie atrakcje jak spanie gdzieś w jakiejś 4 gwiazdkowej klitce, ewentualnie w jakiejś spiżarni > zapewniają dobre wynagrodzenie , nienormowany czas pracy (czyli pracujesz ile chcesz), stała opieka i życzliwość firmy to podstawa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
Adecco to dobra firma , dla osób nie pytających o nic, tylko pracujących , zapewniają takie atrakcje jak spanie gdzieś w jakiejś 4 gwiazdkowej klitce, ewentualnie w jakiejś spiżarni > zapewniają dobre wynagrodzenie , nienormowany czas pracy (czyli pracujesz ile chcesz), stała opieka i życzliwość firmy to podstawa
I masz rację i nie...
Nudzi Mnie powtarzanie , że wszystko zależy tylko i wyłącznie od SAMYCH ZAINTERESOWANYCH...

Jak nie dbają o Swoje ekonomiczne interesy w firmie i naginają kark bo tak im dobrze ...

To NIKT z NAS ... tej mentalności nie zmieni...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no tylko ja tego gabriel nie wymyśliłem dzisiaj --- ja wiem o tym od dawna

szkoda tylko że tak niewielka garstka osób potrafi się ,,postawić,, pracodawcy i powiedzieć swoje --- wiem że na początku ciężko komuś przetrawić nawyki z kraju , na ale jeśli ktoś przebywa i pracuje tutaj już dłuższy czas , to proszę żeby nie robił z siebie ,,białego murzyna,, jeśli mu źle , i coś w końcu się odezwie jeden z drugim -- może nie chodzi tu nawet o pieniądze -- trzeba powiedzieć że my Polacy też tu jesteśmy i pracujemy -- nie różnimy się tutaj od nikogo i tak samo mamy rodziny,dzieci,żony, mieszkania ,samochody -- każdy z nas płaci takie same podatki , więc o co chodzi ??? jeśli się pracuje w normalny sposób i jest się normalnym człowiekiem , to dla czego ktoś ma mieć gorzej ?? nie wolno dopuścić do takiego traktowania !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Nudzi Mnie powtarzanie , że wszystko zależy tylko i wyłącznie od SAMYCH ZAINTERESOWANYCH...

Jak nie dbają o Swoje ekonomiczne interesy w firmie i naginają kark bo tak im dobrze ...

To NIKT z NAS ... tej mentalności nie zmieni...[/color]

oj Kolega chyba wychowany na marksizmie leninizmie i ekonomii socjalistycznej
w kapitalizmie obowiązuje podstawowe prawo popytu i podaży. w tej chwili podaż pracy, nawet w Norge jest dużo mniejsza niż popyt na nią. trzeba mieć niezłe samopoczucie, aby oczekiwać, że pośrednik załatwi nam pracę na takich samych warunkach jak norman, do tego spanie i jedzenie. SAMI ZAINTERESOWANI to maja teraz w zasadzie do wyboru zbieranie puszek po piwie na ścianie wschodniej, albo naginanie karku na innych ścianach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
tomasz stalewski
(tomasz23)
Wiking
wracając do temat czy zna ktoś jakiś pośredników z polski? doradzi mi ktoś jak wyjechać do norwegi do pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
tomasz23 napisał:
wracając do temat czy zna ktoś jakiś pośredników z polski? doradzi mi ktoś jak wyjechać do norwegi do pracy?

Pielęgniarka czy górnik jesteś? bo tacy co mają dwie ręce to ze szwagrem mogą co najwyżej jechać.

www.google.com wpisujesz profesje jaką się zajmujesz i kraj do którego chcesz jechać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz23 napisał:
CZ..E..Ł..O..W..I..E..K...weź Se na Mózg jakoweś okłady lubo napary ziołowe...
Bo zaczynasz półgębkiem powoli bredzić...!!!...

Dostałeś namiar od ..."ania-s"... i mało Tobie jeszcze..!?? .

Pośrednicy z reguły poszukują ludzi z konkretnym zawodem ,tak wyuczonym jak i wykonywanym...
ILE RAZY TRZEBA TO PISAĆ BY DO TWOJEJ MÓZGOWNICY TO DOTARŁO...!!! .

Napisałeś jaki masz konkretny zawód , TY LUB TWOJA DAMA...NIE...!!!

TO WAL SIĘ ...głową o beton i nie kręć gitary...
Albo piszesz logicznie i konkretnie ...

ALBO SPADAJ ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok