Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kasiunia P (2001 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
eeeeeeee pewnie masz dużo wirusów na kompie i jak kupię to będę musiał zainstalować wszystko od nowa , nie jestem zwolennikiem ani żadnym fanem Lenina, moim fanem jest Edward Gierek .
a jeśli dla Ciebie NO to państwo komunistyczne, to tylko pozazdrościć wiedzy Tobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
powiatowy myśliciel napisał:
, moim fanem jest Edward Gierek .
[/quote]

Ciekawe czy nieboszczyk jest samotny w byciu twoim fanem, czy moze jakis fanklub zalozyl w zaswiatach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ciekawe///?? być może fiona66, być może??? .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
Zuzu napisał:
I rzesze idiotów co przyjechali z PL tutaj i potrafią tylko głupoty pisać.

...i jeden wszechwiedzacy geniusz!

nie uzurpuje sobie prawa do tego żeby mieć rację i wyłączność na to, jeśli masz obiekcje co do treści tematu i odpowiedzi, to zapraszam do dyskusji.

Mentalnie twój post jest na poziomie czteroletniego dziecka. (a dlaczego?).

teraz wklejam kilka niewidzialnych link-ów i .JPG-ów celem potwierdzenia wyższości moich racji i wywodów ponad te powyższe.

en-joy

@powiatowy........zależy jakie kryteria przyjąć? (komunizm(Marksizm) w założeniach) to nie to samo co PRL (ZSRR), a Norwegom do wolnego rynku i kapitalizmu daleko jeszcze.(czy to źle czy dobrze nie oceniam).

no i" POMOŻECIE?!?!"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
anna jankowska
(wasillo83)
Wiking
Wladimir Ilicz Uljanow razem z Dzierzynskim u Pilipiuka w "Jakubie Wedrowyczu" to na warszawskiej starowce zbierali kase do kapelusza, zeby nowa rewolucje zrobic hehe
a ich mentorem byl bog chaosu Set ;P
polecam ogolnie Andrzeja Pilipiuka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wojciech miszczak
(khumbuu)
Wiking
Mam pytanie w związku z zasiłkiem na dziecko, nie mam aktu ślubu jestem kawalerem....mam zameldowanie razem z dzieckiem...i co dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok