Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam B..... Girek (2522 niezalogowanych)
6 Postów
Jakub Kaźmierczak
(kubuchnek)
Wiking
Nie to nie jest żart.. forum jest od tego żeby dyskutować o jakimś problemie.

Próbuje się czegoś dowiedzieć ale w sumie to nie uzyskuję żadnych konkretnych informacji..

Czy ten kolega jest mi stanie ogarnać pracę
?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no jeśli to nie żart , to tylko pogratulować determinacji , ale najpierw zapytaj tego kolegi co siedzi w Oslo co on ci na to powie __ osobiście odradzam jakiekolwiek ,, partyzantki,, typu wyjazd w ciemno --- poszukaj coś na spokojnie w Polsce , może być nawet przez pośrednika -- ale to już lepsze niż szarpanie sobie nerwów bez niczego tu na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jakub Kaźmierczak
(kubuchnek)
Wiking
tej no ale napisałem że ten kolega mi tylko tak mówił..

właśnie myśliciel o to mi chodzi żebyście mi powiedzieli jak mam znaleźć odpowiednią pracę dla siebie tutaj z miejsca czyli z Polski..

a do tego kolegi dopiero napisałem tutaj na mojejnorwegii i na gg, pozna mnie na pewno tylko pytanie czy będzie chciał pomóc..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kubuchnek napisał:
Nie to nie jest żart.. forum jest od tego żeby dyskutować o jakimś problemie.

Próbuje się czegoś dowiedzieć ale w sumie to nie uzyskuję żadnych konkretnych informacji..

Czy ten kolega jest mi stanie ogarnać pracę
?

Jak to nic konkretnego się nie dowiedziałeś...!!!???.

To źle z Tobą i Twoją percepcją ...pewnie dlatego tak mało zarabiasz przy tej sprzedaży mieszkań ...
Jesteś za mało kreatywny... co i Tu na Tym Forum Widać...

A czy Kolega coś może , lub nie ,to już do Niego Osobiście kieruj pytanie... Skąd My Tu możemy to wiedzieć...
My Tu nie som Wróżbici ani Potery...

P.s.
Jeżeli to prawda z tym Twoim zarobkiem .../1600zł-m...
To jesteś cienki Bolek i pewnie w tej firmie pracujesz jako goniec...
Ja Osobiście w 2005-roku na budowie ,jako MARNY MAJSTER ...zarabiałem właśnie te 1600zł-m..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jakub Kaźmierczak
(kubuchnek)
Wiking
Słuchaj z moja percepcją wszystko dobrze, a to dlaczego tyle zarabiam zostawiam dla siebie, mam do tego inne apanaże więc, nie mów mi tu o jakiejś kreatywności bo widzę że starasz się tylko zdenerwować a nie pomóc ludziom. I jak masz mi tak dalej pisać i zniechęcać to daj se spokój koleś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Aneta M&B
(Anetka1)
Wiking
Jesli moge cos podpowiedzieć,to spróbuj złozyć dokumenty do adecco,z tego co słyszałam dużo osób tak wyjechało do pracy w Norwegii.Mój mąż tez czeka,złozyliśmy aplikacje i w Polsce i w oddziale w Oslo(dzieki Gabrielowi).Na razie czekamy,a co bedzie zobaczymy.
Ja tez w kwietniu jade do Konsmo i chętnie bym np: w Kristiansand popracowała,albo w okolicy.Na razie jednak cisza,ale może cos trafię
Tak że spróbuj przez Adecco i ...POWODZENIA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Przyjechanie do Norwegii teraz zima jest mozliwe-czemu nie Na swojego kolege pewnie po przyjezdzie za bardzo nie milabys co liczyc bo tutaj kazdy polak sobie wilkiem wiec radzilabym zapomniec o znajomosciach. Najlepiej to chyba sie zarejestrowac gdzies w polsce w agencji pracy, czekac az wysla do pracy,pomeczyc sie troche poprzez ta agencje a pozniej podziekowac-kiedy nadarzy sie do tego okazja.
Jesli mimo to chcesz przyjechac teraz to musisz sie uzbroic w cierpliwosc i kazdego dnia szukac pracy od rana do wieczora bez wzgledu na pogode-ale tak na serio,bo tylko wtedy sie uda a moze sie udac-bo byly juz takie przypadki na tym forum.
Jesli kolega okazalby sie nie byc wilkiem to fajnie by bylo jakbys sie mial gdzie zatrzymac-chociaz ostatnio para z tego forum mimo konsekwentnej bury zeby nie przyjezdzac-przyjechala swoim samochodem i przy -20 stopniach spali w samochodzie i w tydzien znalezli prace Takze samozaparcia zycze.

A przeciez nigdy nie dowiemy sie jak bardzo jestesmy silni dopoki bycie silnym nie bedzie naszym jedynym wyjsciem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Jakub Kaźmierczak
(kubuchnek)
Wiking
Nie no ten pomysł żeby przyjechać "na Janusza" i szukać pracy to raczej nie.. taki kolega mi mówił że jeden jego koleś tak właśnie tylko zrobił.

Czyli wniosek z tego że muszę na tym adecco się zarejestrować, wysłać cv i czekać co się będzie działo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jeden koles jednemu kolesiowi.....To ty musisz wiedziec czego chcesz, ty musisz wiedziec czy koles ktorego znasz pomoze ci tak naprawde czy nie.Jednemu kolesiowi nie wyjdzie a drugiemu sie uda.Zarejestruj sie i czekaj albo rzucaj sie na gleboka wode nic innego ci tu nikt nie powie a juz tymbardziej nie zaproponuje pracy takze nie ma co ciagnac watku Zastanow sie co chcesz i na co sobie mozesz pozwolic i dzialaj albo w Polsce albo tu.
Powodzonka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
jacek sabowicz
(jacki)
Wiking
ja właśnie w piątek byłem w warszawie na spotkaniu w adecco.nie są to rewelację co proponują, ale chyba lepsze niż jechać tak w ciemno. zaloguj się na infopraca.pl i oferty przyjdą w krótkim czasie.polecam też praca.com.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok