Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

nav - Norwegia

Czytali temat:
Maciej Koziarek (1126 niezalogowanych)
3 Posty
piotr guzal
(guzal)
Wiking
mam pytanie jak jestem na zasilku nav to musze go zawiesic jezeli lece do polski na 3 dninm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Nie zawiesić, a poinformować NAV o wyjeździe, a potem odhaczyć na melde kort. Nie będziesz miał za te dni zapłacone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
piotr guzal
(guzal)
Wiking
ale jezeli wyjezdzam tylko na weekend to tez musze to zaznaczyc w navie?bo przeciez oni chyba placa za 5 dni roboczych i weekend do tego sie nie zalicza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Tego już nie wiem, ale faktem jest, że weekend jest dla ciebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
guzal napisał:
ale jezeli wyjezdzam tylko na weekend to tez musze to zaznaczyc w navie?bo przeciez oni chyba placa za 5 dni roboczych i weekend do tego sie nie zalicza

Jak lecisz na trzy dni to odznacz sobie przy wysyłaniu "meldekort" jeden dzień jako urlop co by cie sumienie nie gryzło

Z tego wiem to ludzie nie takie "wyjazdy" robią, nie odznaczają nic i jest ok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
guzal napisał:
mam pytanie jak jestem na zasilku nav to musze go zawiesic jezeli lece do polski na 3 dninm?

nie bądż świętszy od papierza

ps.... pewnie za chwilę wkroczy tu mase w nowym garniturze i słomianą głową z długimi uszami i zabroni ci wyjazdu albo skieruje cię do NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że przeczytałeś całą broszurę Andre ved mark o dagpenger , pewnie znasz już wszystko na pamięć-- swoją drogą że też jeszcze nikt nie przyjął ciebie do pracy w NAV-ie -- przecież ty wszystko wiesz chłopie, jesteś jakby samowystarczalny , nawet nie musisz chodzić do NAV-u bo po co jak ty i tak wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie musiałem czytać tych bzdur które wstawiłeś bo one nie dotyczyły tematu . myślałeś pewnie że jak wstawisz mi linki po norwesku to wymiękne ?
oprócz słomy spod czapki to jeszcze z butów ci wystaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no wiem że nie musiałeś bo ty przecież to wiesz , dlatego pisze czemu nie pracujesz jeszcze w NAV-ie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pewnie dlatego że jak bym tam pracował to dzwoniłbyś kilkanaście razy na dzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok