Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miroslaw Kiersznik (1681 niezalogowanych)
2 Posty
Radoslaw Szymanski
(RADZIK78)
Wiking
Hilton poszukaj pracy i nie siedz na forum bo calkowicie Ci sie mozg zlasuje,pozdro cieplutkie idobra rada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
RADZIK78 napisał:
Hilton poszukaj pracy i nie siedz na forum bo calkowicie Ci sie mozg zlasuje,pozdro cieplutkie idobra rada

Natomiast moja dobra rada: ode mnie i od mojego mozgu trzy chuje w bok. Rowniez cieplutkie pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
313 Posty
anna ...
(zła)
Stały Bywalec
Jak to subtelnie zabrzmiało Hilton.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
(...)Dosc szybko moglabym byc oskarzona o zabojstwo, lub o kilka zabojstw Wiesz... cierpliwosc ma pewne granice

Hehehe.. no(!).. ja zawsze lubilem laczyc przyjemne z pozytecznym, wiec luzik.. Ekipe sprzatajaca sie zorganizuje.. Plusior za wymowna miare odleglosci..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Sethur napisał:
Hilton napisał:
(...)Dosc szybko moglabym byc oskarzona o zabojstwo, lub o kilka zabojstw Wiesz... cierpliwosc ma pewne granice

Hehehe.. no(!).. ja zawsze lubilem laczyc przyjemne z pozytecznym, wiec luzik.. Ekipe sprzatajaca sie zorganizuje.. Plusior za wymowna miare odleglosci..

Windykacja?? ktoś potrzebny? incognito mogę coś tam zdziałać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zuzu napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Windykacja?? ktoś potrzebny? incognito mogę coś tam zdziałać.

Raczej alternatywne metody naucznia Zuzu.. Kazdy jest w stanie pojac proste zasady ortografii... z gnatem przystawionym do potylicy.. Nooo... chyba, ze nie hehehehe..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
ANETA G
(Aniiita)
Wiking
Mozna jeździc rok albo pół ale niech mi ktoś powie czy jeżeli mąż jeździł przez rok na polskich tablicach a po roku dojechałam do niego ja Czy mnie też obowiązuje ten rok??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
tak z pewnością tak jest jak pisze autorka ewaewa79 , nic nie trzeba zmieniać -bo po co? przecież to tylko wciąganie się w koszty a na polskich blachach można śmiało jeździć-- mi też nie jedno pracodawca mówił ale nie znaczy to że mam go traktować jak wyrocznię czy bóstwo , bo on tak sobie powiedział-- niech jedzie do Polski, kupi samochód , wróci do Norwegii i niech nim jeździ --- zobaczymy jak długo... wszystko da się racjonalnie wytłumaczyć bo to nie jakieś zjawisko paranormalne, chociaż dla nie których przebywających w tym kraju to wszystko wydaje się jakby czarodziejskie i nie zrozumiałe, niby wszyscy wszystko wiedzą -- ale jak się na to wszystko patrzy w realu(nie na forum), to po prostu żal bierze że niby Polacy naród mądry,pracowity i oczytany ,to smutek i żal w tym co tutaj robią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
no sethur , faktycznie autko warte uwagi albo ówagi jak kto woli . cena całkiem przystępna, sama rewelacja a na końcu najlepsze --- że można już jeździć na Polskich blachach bo rodzina wróciła do Polski?? hmmmm , ciekawy przepis -chyba też całkiem jakiś nowy i chyba też mu szef w firmie powiedział że tak można . czyli wychodzi na to że wszystko jest ok w Norge do póki się nie ściągnie rodziny , później już same problemy , dlatego tak jak sprzedający samochód gościo powinniśmy jak najszybciej odesłać rodziny z powrotem do Polski-- po co ponosić dodatkowe koszty i borykać się z dodatkowymi przepisami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok