Widzę że masz bardzo wysokie mnie manie o sobie Fiona 66.Cóż,jeśli myślisz że próbowałem się wkraść w twoje łaski poprzez korespondencję na priv to się cholernie pomyliłaś. Już dawno temu powiedziałem oficjalnie nie szukam przyjaciół na tym forum i gdziekolwiek.Wzystkie moje obecne i poprzednie kontakty w znajomych były inicjowane przez stronę przeciwną,oprócz 3-4. Także nie przypochlebiaj sobie. Co do mojej reakcji na to jak Cię tutaj potraktowano szanowna pani. Jakby nie zauważyła , to w śmietniku napisałem co o tym myślę. I co,kto zareagował i w jaki sposób? I Ty mi zarzucasz że siedzę cicho? To tylko tym bardziej świadczy na niekorzyść moderatora.
Zdaje się że co niektórym wykształcenie bije w główkę i nie potrafią spokojnie czytać i myśleć,pogratulować tylko samouwielbienia.I czy pójdę obie stąd czy nie , to nikt nie będzie za mnie o tym decydował.Trochę więcej samokrytyki inteligencjo polska.
Zdaje się że co niektórym wykształcenie bije w główkę i nie potrafią spokojnie czytać i myśleć,pogratulować tylko samouwielbienia.I czy pójdę obie stąd czy nie , to nikt nie będzie za mnie o tym decydował.Trochę więcej samokrytyki inteligencjo polska.