Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Kys (3652 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Widzę że masz bardzo wysokie mnie manie o sobie Fiona 66.Cóż,jeśli myślisz że próbowałem się wkraść w twoje łaski poprzez korespondencję na priv to się cholernie pomyliłaś. Już dawno temu powiedziałem oficjalnie nie szukam przyjaciół na tym forum i gdziekolwiek.Wzystkie moje obecne i poprzednie kontakty w znajomych były inicjowane przez stronę przeciwną,oprócz 3-4. Także nie przypochlebiaj sobie. Co do mojej reakcji na to jak Cię tutaj potraktowano szanowna pani. Jakby nie zauważyła , to w śmietniku napisałem co o tym myślę. I co,kto zareagował i w jaki sposób? I Ty mi zarzucasz że siedzę cicho? To tylko tym bardziej świadczy na niekorzyść moderatora.
Zdaje się że co niektórym wykształcenie bije w główkę i nie potrafią spokojnie czytać i myśleć,pogratulować tylko samouwielbienia.I czy pójdę obie stąd czy nie , to nikt nie będzie za mnie o tym decydował.Trochę więcej samokrytyki inteligencjo polska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
solak napisał:
To sie Hilton pisze jak za darmo (coc podobno umarlo ) Srednie techniczne, operator cnc, 5 lat doswiadczenia...

www.infopraca.pl/praca/operator-cnc-norwegia/norwegia/3086912

Pod tym linkiem mozesz zglosic kandydature. Jest 15 wakatow, chetnych juz ponad 100, ale jesli jestes dobry w tym co robisz, to masz szanse.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
retier1 napisał:
Widzę że masz bardzo wysokie mnie manie o sobie Fiona 66.Cóż,jeśli myślisz że próbowałem się wkraść w twoje łaski poprzez korespondencję na priv to się cholernie pomyliłaś. Już dawno temu powiedziałem oficjalnie nie szukam przyjaciół na tym forum i gdziekolwiek.Wzystkie moje obecne i poprzednie kontakty w znajomych były inicjowane przez stronę przeciwną,oprócz 3-4. Także nie przypochlebiaj sobie. Co do mojej reakcji na to jak Cię tutaj potraktowano szanowna pani. Jakby nie zauważyła , to w śmietniku napisałem co o tym myślę. I co,kto zareagował i w jaki sposób? I Ty mi zarzucasz że siedzę cicho? To tylko tym bardziej świadczy na niekorzyść moderatora.
Zdaje się że co niektórym wykształcenie bije w główkę i nie potrafią spokojnie czytać i myśleć,pogratulować tylko samouwielbienia.I czy pójdę obie stąd czy nie , to nikt nie będzie za mnie o tym decydował.Trochę więcej samokrytyki inteligencjo polska.

Otoz to, dlatego nie decyduj co ma robic moderator, bo jak juz wczesniej napisalm, nie jestes wladny dyktowac co kto bedzie pisal i robil. Widzisz, jak tobie sie cos powie, to sie obruszasz w momencie. Tobie potrzeba wiecej samokrytyki niz troche. Kazdy decyduje za siebie. A ty jestes mistrzem w obracaniu kota ogonem. Musisz jeszcze dopracowac pewne szczegoly i zostaniesz mistrzem riposty. Wyleczysz wtedy swoje kompleksy.
Dobranoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
Hilton dzięki! Ale już to 2 tyg. zglosilem. Oddzew byl, kilka pytan po angielsku, szkoda ze ów posrednik nie potrafi podac daty wylotu, miejsca pracy i innych szczegolow z nia zwiazanych A ja mam w PL poki co jeszcze prace i dla mnie wazna jest data wylotu bo musialbym bezplatny zalatwic. P.S. To czy jestem dobry okaze sie na miejscu, czyli juz w Norwegii, a oni selekcje zrobia w PL, gdyz ponad setka nas do Norkow nie poleci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
retier1 napisał:

buhahaha, no coz za zaszczyt znalazlam sie wsrod wybrancow (to Ty retier mnie szukales, nie ja ciebie ikke sant ? ). A kogo we mnie szukales, to mnie nie interesuje i nie interesowalo, ale o tym akurat wiesz i wiesz dlaczego
Tym co napisales, poglebiasz sie tylko. Ja nie wspomnialam slowem o twoim wyksztalceniu (posiadaniu lub braku inteligencji) dlaczego wiec pijesz do mojego??? czyzby merytorycznych argumentow zabraklo ?czyzby posiadanie dobrego wyksztalcenia naraz stalo sie w zlym tonie, lub utrudnialo zycie to wlasnie swiadczy o twoich wielkich kompleksach.Nie wiem dlaczego je masz, ale moi kumple, czy przyjaciele., ktorzy nie maja wielkiego wyksztalcenia, jakos dobrze sie z tym czuja, a ja z nimi , ale wiesz retier, oni maja to czego Ty nie masz i juz nie posiadziesz - maja klase retier

Nie wiem co to jest wysokie "mnie manie" o sobie, natomiast wiem, ze znam swoja wartosc.
Dlaczego mialoby byc inaczej?? nie mam powodow do kompleksow

Dobrze retier, ze mnie moja intuicja nie zawiodla i nie dalam sie wciagnac w twoje gierki na pw, a masz ich troche w swojej karierze, nieprawdaz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie ty jeden masz taki dylemat. Kilku moich znajomych pracuje w NO przez Adecco i nie znali daty wylotu, po prostu dzwonia ze po jutrze lecisz... sorry Vinnetou
"Albo rybka albo pipka " cytujac Staszka Aniola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Szymon Kowalski
(solak)
Wiking
Pojutrze to pol biedy, gorzej jak rzuce prace i zadzwonia za 2 miechy, albo wcale...no i kredki i wspomniana przez Ciebie pipka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
123 Posty
Aga Luba
(Luba)
Stały Bywalec
retier1 napisał:

Zdaje się że co niektórym wykształcenie bije w główkę i nie potrafią spokojnie czytać i myśleć,pogratulować tylko samouwielbienia.I czy pójdę obie stąd czy nie , to nikt nie będzie za mnie o tym decydował.Trochę więcej samokrytyki inteligencjo polska.[/quote]

Wiem, ze fragment wyrwany z tego całego natłoku "złotych mysli", ale nie będę marnowała przestrzeni w tym szumie informacyjnym.

Co Retier ma oznaczac stwierdzenie "wykształcenie bije w główkę"? Bardzo bym prosiła doprecyzowac, bo nie rozumiem, dlaczego co niektóre osoby z tego szydzą.

P.S. Wstyd sie przyznac, ale robię podyplomówkę to chyba mało popularny temat tutaj, ale dowiedziałam sie tam rzeczy i ciekawej i smutnej. 70% naszych rodaków nie rozumie słowa "frekwencja" (w domyśle - wyborcza, po ostatnich wyborach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No retierek (zdrobnienie zapewne Ci nieobce)...Teraz ja zastanawiam sie jak z tego wybrniesz
Nihil personalis..

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Tak sobie to wszystko czytam i jest mi bardzo przykro, ze prawie wszystkie dyskusje koncza sie klotnia, ublizaniem sobie na wzajem, podejzeniami, obelgami , osmieszaniem ....

Czy nie da sie dyskutowac rzeczowo i w kulturalny sposob ???

Nie trzeba sie ze soba zgadzac. Mozna miec diametralnie inne poglady na sprawe ale po co psuc sobie i innym krew i nerwy ????

I to na dodatek w tym " swietym" przedswiatecznym okresie w ktorym wszyscy ludzie godza sie ze soba i nawet w stanie wojny maja zawieszenie broni

Pozdrawiam was wszystkich serdecznie- przedswiatecznie i mam nadzieje, ze nie zaraze was katarem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok