Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
42 Posty
Slawek P
(SlawekP)
Nowicjusz
Mam nadzieję że jak przyjdzie do rozliczenia podatków to będzie można liczyć na niektórych Forumowiczów
Bo chyba też trzeba wiedzieć co można a czego nie odliczać żeby gafy nie strzelić
Może wiecie gdzie można znaleźć takie info?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
SlawekP napisał:
Mam nadzieję że jak przyjdzie do rozliczenia podatków to będzie można liczyć na niektórych Forumowiczów
Bo chyba też trzeba wiedzieć co można a czego nie odliczać żeby gafy nie strzelić
Może wiecie gdzie można znaleźć takie info?

Matko z corka....
Przeczytaj wiec jeszcze raz odpowiedzi, ktore juz dostales, tam byl nawet link, gdzie mozna znalezc wszelkie info Masz kupe czasu, wez sobie na spokojnie przerob (tego jest na prawde niewiele ! ).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
krzysztof1970krk napisał:
Andy Hilton
wygladacie na obeznanych w temacie
czy prawdą jest :ze jeśli zdeklaroje sie ze w Norwegi bede krocej niz 24 miechy to zwrocą cały podatek ???
gdzie szukać jakiś wiadomości o podatkach w jezyku polskim lub angielskim ??
bo jakoś norweski mi jest obcy

nie prawda
a na drugie pytanie ......http://www.skatteetaten.no .......to jest link i jest tam opcja po polsku

a co do posta sławka .......napewno możesz liczyć na odpowiedzi jakie odliczenia ci się należą ale nie licz na to że dostaniesz na tacy gdzie co wpisać . trzeba mieć trochę własnej inicjatywy i chęci kto nie chce płacić za wygodę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Hilton napisał:
Hellboy, czy sugerujesz, ze zaplaciles 60 000 koron podatku za duzo?

trochę się pomyliłaś ............ale nie za wiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Slawek P
(SlawekP)
Nowicjusz
No wiadomo " umiesz liczyć licz na siebie"
Nie napisałem "KTO MI WYPEŁNI PIT" tylko ewentualnie czy można liczyć na kogoś kto EWENTUALNIE pomoże co można a czego nie odliczać.
A jeżeli chodzi o linki to wyobraź sobie Fiona66 że je przeglądałem i jest to tylko ogólnikowo opisane.
Jak by to było to takie proste to bym nikomu D..y nie zawracał
Nie każdy jest taki "Oblatany" w tych sprawach, no i chyba po to ktoś wymyślił te FORUM
Z pełnym szacunkiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
z pełnym szacunkiem ten temat jest co roku jak przychodzą rozliczenia i pewnie można gdzieś znależć w wyszukiwarce forum ale można go przerabić jeszcze raz jak kto woli
na stronie skattu jest ogólnikowo bo szczegóły przysyłają w info każdemu indywidualnie tylko że po norwesku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
SlawekP napisał:
No wiadomo " umiesz liczyć licz na siebie"
Nie napisałem "KTO MI WYPEŁNI PIT" tylko ewentualnie czy można liczyć na kogoś kto EWENTUALNIE pomoże co można a czego nie odliczać.
A jeżeli chodzi o linki to wyobraź sobie Fiona66 że je przeglądałem i jest to tylko ogólnikowo opisane.
Jak by to było to takie proste to bym nikomu D..y nie zawracał
Nie każdy jest taki "Oblatany" w tych sprawach, no i chyba po to ktoś wymyślił te FORUM
Z pełnym szacunkiem

Z pelnym szacunkiem, to w przepisach(broszurze informacyjnej) to sa nie ogolniki, tylko dokladnie sprecyzowane wymogi, podane konkretne liczby, wartosc diety np,metraz mieszkania na 1 osobe... albo po przekroczeniu jakiej kwoty (liczac kilometrowke) automatcznie doliczasz bramki i promy itp...itd
Dokladnie wszystko tam jest Bo wlasnie z tego korzystalam

A co do forum, to nie tylko na tym forum, ale na "sasiednich" rowniez, w goracym okresie podatkowym mozna wszystko znalezc. Juz mozna znalezc, z ubieglego roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok