Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
8929 Postów
Maniak
Morgiana 78 napisał:
Siedzę od 2 dni i próbuję napisać søknad na praktyki. I nie wiem jak zacząć Napisz najpierw po polskiemu tak jak to widzisz , następnie zredaguj to z pozycji kogoś , kto miałby to rozpatrzyć pozytywnie lubo odwrotnie...
I dopiero taki końcowy tekst przetłumacz na Norge...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Oprócz podanie potrzebne będzie Ci CV po norwesku. Napisz standardowe podanie po polsku, a ja je przetłumaczę. Podeślij też swoje polskie CV, a ja na dokonam korekty pod kątem zasad panujących w Norwegii oraz przetłumaczę. Jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam do kontaktu mailowego na adres: tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
6 Postów
Monika Gancarczyk
(garnuszki)
Wiking
hej. mam pytanie. jestem po zarządzaniu i marketingu w PL, znam norweski w stopniu komunikatywnym czy jest szansa znaleść praktyki lub staż w moim zawodzie? jesli tak, proszę o pomoc jak to zrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Jest szansa, musisz się tylko postarać a na pewno cel osiągniesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
karolcia xxx
(karolcia1)
Wiking
Jak długo trzeba być wcześniej zarejestrowanym w Nav aby skorzystać z takich praktyk? Czy rejestracja jako szukający pracy wystarczy czy trzeba mieć prawo do zasiłku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok