Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miroslaw Kiersznik łukasz Nieznane Dawid87 Damian ..... Dawid Bober Krzysztof Lewandowski Belchatowiak (2469 niezalogowanych)
1 Post

(iks)
Wiking
Żartowałem,"Krzysztof" to ja.

A tak normalnie jesli kolo zatrudnia a nie daje umowy na papierze,albo płaci mniej niż powinien według norweskiej ustawy,albo nie płaci czego powinien,albo kombinuje na podatku,no to wystarczy tylko jedno pisemko.
No ale domyślam się ,że zatrudnoiny się boi,że nie wie jak i gdzie napisać,że przelicza a i tak wychodzi mu więcej niż w polsce i pisze o tym tylko tu na tym forum bo może ktos za niego to napisze,no to cóż począć,taki los człowieczy na emigracyi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
No i juz wiem o kogo ?????? I w czym rzecz ! Reszte pozostawiam do myslenia ????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
iks napisał:
No nie zle gabriel,szybka odp,czyli,że nie szukałeś tego w cytatach.Ty masz to w głowie.Bo po nie jednym chulasz forum.
Ja jednak jestem już od dawna pozbawiony zazdrości.Niech każdy kto może i ma na tyle inteligencji to się niech i dorabia.
Jeśli chodzi o mnie,to jest tylko taki mój odruch sprzeciwu,taki nawyk,bo choć nie sprawdziłem ,a mogę ,tego gościa to wiem ,że to prawda,prawda o tym,że wykorzystuje naiwnych ludzi.Równie dobrze może być tak ,że ja jestem zatrudniony w państwowej policji norweskiej.no nie na całym etecie,ale.

Aby pracowac w norweskiej policji trzeba miec norweskie obywatelstwo. Mniemam iz masz. Mogłbys opisac jak przebiegaly formalnosci? Kilka osob jest zainteresowanych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Adrian A
(Dida127)
Nowicjusz
bogdanor1 widzę że Krzysio znany jest już w całej Norwegi Kłamca,Oszust,Krętacz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok