Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pan Krzysztof ???? - Norwegia

Czytali temat:
Miroslaw Kiersznik łukasz Nieznane Dawid87 Damian ..... Dawid Bober Krzysztof Lewandowski Belchatowiak (2468 niezalogowanych)
32 Posty
Adrian A
(Dida127)
Nowicjusz
Od kilku dni widzę ten temat na tym portalu.
Więc coś w tym jest.

www.praca4u.net/uwaga-na-armeringssenteret-id72683.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking

UWAGA Pan Krzysztof grasuje!!!.
Gdzie on jest??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Adrian A
(Dida127)
Nowicjusz
Pan Krzysztof to super kłamca i pomaga mu w tym dwóch tubylców by kłamstwa były bardziej wiarygodne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dida127 napisał:
Od kilku dni widzę ten temat na tym portalu.
Więc coś w tym jest.

www.praca4u.net/uwaga-na-armeringssenteret-id72683.html

Nu tak, tylko, ze ten komentarz jest napisany przez anonima..
Zero konkretow, serwis tez taki sobie. To raczej niezbyt wiarygodne..
Nie spuszczalbym psow bezwiednie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:
Nu tak, tylko, ze ten komentarz jest napisany przez anonima..Ja Osobiście potwierdzam ,że tak właśnie jest jak opisano...
Niemniej jednocześnie trzeba powiedzieć /napisać , że to tylko Nasza wina iż ten Pan robi to co robi a Tubylcy w tym wszystkim Mu pomagają ...
Interes ...to interes... jeżeli ktoś się na to godzi to tylko Jego wina i nikogo innego...
Ja przerwałem to błędne koło po miesiącu a Inni siedzą cicho po wiele miesięcy a nawet ponad rok i dobrze Im z tym problemem ...
Bo jak uczciwie twierdzą ...rozmowa w cztery oczy... " nie znam norweskiego , mam spokojną pracę i dużo nadgodzin , co rekompensuje mi koszt dojazdu nawet za Gardermoen i to codziennie ...
Niemniej są i tacy co im nic nie pasuje i żalą się wszędzie nie robiąc nic ponadto... .

A na dodatek jeszcze , są przeważnie BARDZO KIEPSCY w swoim zawodzie ...który wykonują i firmy do których idą pracować nie przedłużają Im dalej dni pracy na danej budowie ....stąd też i ciągła zmiana miejsc pracy...
Co oczywiście nie jest regułą , bo bywa też i tak ,że dane projekty faktycznie są krótkoterminowe...
A przecież rzeczona firma jest tylko dostawcą Narzędzia jakim jest pracownik ... W Norge na wynajmie pracują nie tylko Obcokrajowcy ..również Norwedzy też pracują w takim systemie i nieraz dobrze Im z Tym...

(na gościnnych występach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Przepraszam ja ,ale dzisiaj nie mam czasu na rozpisywanie na temat jakiegoś kolejnego cinkciarza naszego rodaka.
Wieśniaka,pie.......go,który w polsce robił to samo,tylko go dopadli,ale nie wiele mu zrobili więc wkręcił sie tu w no i nadal robi to samo.Myśle jednak,że nie długo.
Osoba co wie ,która coś tu napisała niech zgłosi tę nieprawidłowość do Arbeidstilsynet.no.I tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
A no przepraszam tu ludzi którzy żyją z tego co ziemia urodzi ,nazywanych wieśniakami.
Miałem na myśli cwaniaków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
iks napisał:
...dzisiaj nie mam czasu na rozpisywanie na temat jakiegoś kolejnego cinkciarza naszego rodaka.
Wieśniaka,pie.......go,....

Widzę ,że zazdrość odbiera tobie czasowo ROZUM.. /ot przypadłość większości z NAS/.
Zacytuję tu tekst, który gdzieś tam ostatnio przeczytałem ,i akurat pasuje jak ulał ,do Twojej wypowiedzi w tym temacie.

-..".Nie obrażaj...!!! bo , to bardzo głupia metoda do przekonania Kogokolwiek o Swojej nieomylności...! ."...

Ot taka sobie przeciwność losu... , wyobraź Sobie zawsze , że to TY właśnie napisałeś TEN TEKST ,na który akurat chcesz właśnie RZUCIĆ podobne kalumnie...
Pozdrawiam po mrocznie i nocnie ...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
No nie zle gabriel,szybka odp,czyli,że nie szukałeś tego w cytatach.Ty masz to w głowie.Bo po nie jednym chulasz forum.
Ja jednak jestem już od dawna pozbawiony zazdrości.Niech każdy kto może i ma na tyle inteligencji to się niech i dorabia.
Jeśli chodzi o mnie,to jest tylko taki mój odruch sprzeciwu,taki nawyk,bo choć nie sprawdziłem ,a mogę ,tego gościa to wiem ,że to prawda,prawda o tym,że wykorzystuje naiwnych ludzi.Równie dobrze może być tak ,że ja jestem zatrudniony w państwowej policji norweskiej.no nie na całym etecie,ale.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
iks napisał:....Równie dobrze może być tak ,że ja jestem zatrudniony w państwowej policji norweskiej.no nie na całym etecie,ale...
A JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ ,ŻE MOŻNA PRACOWAĆ W NIE PAŃSTWOWEJ POLICJI ...? ./w tym przypadku znaczy , prywatnej Norweskiej Policji..?/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok