Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam mieszkania do wynajęcia - Norwegia

Czytali temat:
Artur Bajnog (1186 niezalogowanych)
7 Postów
ANETA G
(Aniiita)
Wiking
Szukam mieszkania do wynajęcia w Bergen do 8000 kr.Mam zamiar sprowadzić rodzinę więc potrzebuję mieszkania dla 4 osób, dzieci w wieku szkolnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mieszkanie musisz sobie szukac sama na stronie na przykład www.finn.no , sa jeszcze inne ale oferty sie powielają. Jesli juz znajdziesz kilkadziesiąt mieszkan, ktore ci sie spodobją, to albo dzwonisz, albo piszesz maila i umawiasz sie na visning. na visning przychodzi zazwyczaj po kilka, kilkanascie osob i wlasciciel sobie wybiera tego szczesliwca, ktoremu wynajmie.
Mysle ze za miesiąc lub dwa znajdziesz.
Powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sylwia1898)
Wiking
ze znalezieniem mieszkania wcale nie jest latwo, szczegolnie obcokrajowca, jezli poorosisz szefa lub innego norwega o wstawiennictwo byloby Ci duzo latwiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Yafeu Fula)
Wiking
nie dolujcie ludzi na sam poczatke,mozna znalezc mieszkanie trzeba tylko widziec gdzie i jak szukac no i umiec rozmawiac z ludzmi !
To zalezy od Ciebie jak szybklo znajdziesz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
ja dzwonię dzisiaj tam gdzie chcę i mam mieszkanie-nie ma problemu- znalazłem mieszkanie w ciągu 1 dnia- i jak zechcę znaleźć nowe to też znajdę- co za głupoty piszesz hilton i reszta??? jak wy szukacie mieszkań po 2 miesiące to współczuje wam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Po pierwsze mase1, nie zycze sobie, abys to co napisalam nazywał głupotami.
Po drugie, Yafeu Fula ma racje, niektorzy szukaja i po kilka miesiecy, bo są po prostu niesympatyczni i nikt im nie chce wynając, wiec to zalezy od nas samych jak długo szukamy.
Pozatym mase1 ja twojego współczucia nie potrzebuje, bo umiem sobie sama znmaleźć mieszkanie. Ale jesli jestes taki sprytny, to głęboko wierze, ze juz dzwoniles i znalazłes mieszkanie dla Anity i jej rodziny. Bo chyba na przechwałkach sie nie skonczy mase1 ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
jak wy macie problem ze znalezieniem mieszkania ,to jak to się ma ze znalezieniem pracy? bez komentarza... co wy tutaj woglóle chcecie robić? nie znam nie sympatycznych osób które wynajmują mieszkania, a jeśli ktoś mówi nie to dzwonię do innego-ale filozofia- nikt tutaj nikomu łaski przecież nie robi że coś wynajmuje-płacisz i tyle -po to gość wynajmuje-może na kolana trzeba błagać hahahaha nie mogę Hilton jesteś śmieszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
mase1 napisał:
jak wy macie problem ze znalezieniem mieszkania ,to jak to się ma ze znalezieniem pracy? bez komentarza... co wy tutaj woglóle chcecie robić? nie znam nie sympatycznych osób które wynajmują mieszkania, a jeśli ktoś mówi nie to dzwonię do innego-ale filozofia- nikt tutaj nikomu łaski przecież nie robi że coś wynajmuje-płacisz i tyle -po to gość wynajmuje-może na kolana trzeba błagać hahahaha nie mogę Hilton jesteś śmieszna

Nikt ci na telefon nie wynajmie mieszkania, musisz isc na rozmowe , a potem czekac na telefon.
I wlasnie z tym bywa roznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
no na telefon nie wynajmie mieszkania,ale możesz ugadać się z gościem że przyjedziesz pooglądać itd. normalne, a jak przez telefon nie chce z tobą gadać to h.u.j mu w d.upkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
235 Postów
zdzich mały
(mase1)
Stały Bywalec
będzie mi norweg łaskę robił że mi mieszkanie wynajmie za które ja mam płacić ci miesiąc,jeszcze do tego często depozyt dochodzi, hahaha łaska na mnie spadnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok