Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Karolina Karolina modsiu (3514 niezalogowanych)
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
min 200? Nieeee, gdzieś tam w innym poście żądał , czy też oznajmił że praca za 120/t też by go satysfakcjonowała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
oppland napisał:
Polo80 napisał:
Ty idz narkomanie do monaru! albo narkomanko bo TYwoj nick smierdzi mi transwestytą! Taka prace to sam sobie pracuj heh
posłuchaj Polo...jesli ktos cpa to nie za twoje...jesli chce się leczyc lub nie to jego sprawa...wiec nie wyzywaj od narkomanów,bo tu w Norge możesz nabawic się ogromnych problemów....tutaj nie wolno ci żadnego narkomana w ten sposób obrażac,lepiej wbij sobie do głowy jak chcesz tutaj pracowac i życ,to nie PL,ze narkomanów się wyzywa i traktuje jak smiecia,bo jeśli tu się znajdziesz to Ciebie nie cpajacego Polaka,moga gorzej potraktowac niz narkomana,tutaj jest to choroba i trzeba takiemu człowiekowi pomóc a nie go gnoic,jak w Pl....zgnoic to mozna ciebie za ten tekst w strone kogos kto ćpa...więc następnym razem nie pisz takich rzeczy,o nikt cię do tego nie upowaznił i to są indywidualne sprawy tych ludzi,a nie twoje...rozumiesz?

oppland a pijaka alkoholika mozna w Norwegi obrazac? Bo od takich mnie własnie tutaj wyzywaja i jakos nie reagowałes czyli narkoman to osoba chora? a alkoholik juz nie?

LOOOL widaC jaki jestes stronniczy ja poprostu ucze sie od tutejszych jesli gosc który mieszka i pracuje w Norwegi wyzywa mnie od alkoholika to ja bede go od narkomana

Ps. ja wogole nie pije alkoholu wogóle !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok