Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Karolina Karolina modsiu (3514 niezalogowanych)
1 Post

(ankaper)
Wiking
Poszukalam na nav.no i znalazlam to
Kongsberg kommune
Postadresse:
Postboks 113 - 115
3602 KONGSBERG
E-post postmottak@kongsberg.kommune.no
Nettside: www.kongsberg.kommune.no
Telefon: 32 86 60 00

Renholdere (saksnr. 10/3439 )
Ved Kongsberg kommunale eiendom er det ledige faste stillinger som renholdere. Vi søker etter faste renholdere i ulik stillingsprosent. I tillegg vikarer ved ferie og sykdom. Lønn etter kvalifikasjoner.

Kontakt koordinator Lisbeth Karlsen/koordinator Liv Røå, tlf. 32 86 61 42 / 481 66 142 / 32 86 61 43 / 481 66 143.

For full utlysningstekst se: www.kongsberg.kommune.no/ledig stilling,
eller ta kontakt med Informasjonstjenesten på tlf. 32 86 62 50/10

Type stilling
Vikar, Fast stilling, Deltid

Arbeidssted
Kongsberg (Buskerud)

Søknadsfrist 31. august 2010

Publiseringsdato 30. juli 2010

Siste publiseringsdato 31. august 2010

Kilde NAV Servicesenter

Medium Laagendalsposten

Stillingsnummer: 0661 - 2010 - 08 - 000001 (Oppgis ved kontakt med NAV)

I wpadlam na pomysl zebys poszla do sykehjem i zapytala osobiscie czy nie potrzebuja sprzataczek. Moze tylko na zastepstwo, ale to pozwoli ci dostac pozwolenie na pobyt i prace. Musisz pojsc bezposrednio do kierowniczki sprzataczek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Katarzyna Kołodziej
(KasiekMalinka)
Wiking
o widzisz WIELKIE DZIEKI nie wiedzialam jak to znalesc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
agata bur
(agatr)
Wiking
hej wiem ze Twoj post jest juz stary ale teraz dokladnie ja mam taki sam problem jestem w uk probuje juz wszystkiego jak sie dostac do no? sil juz nie mam prosze o pomoc pozdrawiam klaudyna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
KlaudynaJankowiak napisał:
hej wiem ze Twoj post jest juz stary ale teraz dokladnie ja mam taki sam problem jestem w uk probuje juz wszystkiego jak sie dostac do no? sil juz nie mam prosze o pomoc pozdrawiam klaudyna

Najlepiej to tam zostań jak masz prace.
No bo dlaczego niby jest tak złe na tych wyspach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jestem w uk probuje juz wszystkiego jak sie dostac do no? sil juz nie mam prosze o pomoc pozdrawiam klaudyna
no najlepiej samolotem..... wizzair lata, ryanair, norwegian, sas i inne... a co chcesz zwiedzic konkretnie??? pamietaj ze turystyka droga w NO wiec brytyjskie ceny pomnoz razy 4 przynajmniej zeby miec punkt odniesienia )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
WEŹ i nie przesadzaj ... przecież granica jest otwarta ...
dzisiaj zamawiasz bilet przez neta , na Środę Kwietniową i z samego rana , jesteś już w Oslo ...
--
I CAŁA NORWEGIA LEŻY U TWYCH STÓP .

---

WIĘCEJ WIARY W SIEBIE .

A tu jak piszą co niektórzy , z angielskim dasz sobie radę z palcem w nosie , a może sosie ...

Pozdrawiam Wielkanocno
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz

Dziewczyno zapomnij ze ci ktos tu pomoze hahaha Juz ci jeden odpsiał na dole zostan w UK !!! jak by mogli to by ci pomogli ale załatwic zakaz wjazdu do Norwegi a nie prace ! oni własniej rodzinie nie pomoga ! kłamiła jak znut zniechecic chca , zaraz beda walic ci scieme o ejzykach itd

znasz angielski? szukaj na róznych stronach adecco itd znajdziesz cos spokojnie

I powtarzam nie słuchaj tych oszustów!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Polo80 napisał:

Dziewczyno zapomnij ze ci ktos tu pomoze hahaha Juz ci jeden odpsiał na dole zostan w UK !!! jak by mogli to by ci pomogli ale załatwic zakaz wjazdu do Norwegi a nie prace ! oni własniej rodzinie nie pomoga ! kłamiła jak znut zniechecic chca , zaraz beda walic ci scieme o ejzykach itd

najwiecej o norwegii wiedza zawsze Ci ktorzy sa jeszcze w PL buahahahahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Polo80 napisał:

Głupi .... jezdeź ... jak ...xxxx...
siedzisz na tym Dolnym Śląsku i popłakujesz jak Mazgaj ... Ja Osobiście , znam paru ludzi , którzy aż z Jeleniej Góry , potrafią jeździć zwykłym gratem do Ålesund , na sezonowe budowlane Dzikie Roboty .
Tylko oni nie płaczą na Forum ... jak im źle w Polsce i że Polaczki w Norge to Gnoje ...
Oni po prostu robią swoje ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
DawSi Dursi
(Polo80)
Nowicjusz
Ja mam gdzies sezonowe roboty ja mzoe w tym roku zostane u was na stale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj