Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Koniec umowy a zasiłek. - Norwegia

Czytali temat:
Wojtek C Magda Lena Enat X. Klaudia Przemus Grzegorz Krupa Zielony910 (2988 niezalogowanych)
4 Posty
Tomasz F
(Tomasz100782)
Wiking
Witam.jestem na umowie jako sezonowy pracownik od kwietnia do końca października.Czy po zakończeniu pracy, mogę iść na zasiłek? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jezeli zarobisz ponad 110 tys. koron to rozwazą twoj wniosek a tak powaznie, to sezonowy pracownik jak sama nazwa wskazuje jest wynajmowany w sezone, wiec zasilku mu nie wyplacą bo niby z jakiej paki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
I tu sie mylisz Hilton.Musi zarobic 147000 koron,i jako pracownikowi sezonowemu tez sie nalezy zasilek.Wiem to po sobie ,musi sie tylko dowiwdziec u siebie w NAV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
beata50043 napisał:
I tu sie mylisz Hilton.Musi zarobic 147000 koron,i jako pracownikowi sezonowemu tez sie nalezy zasilek.Wiem to po sobie ,musi sie tylko dowiwdziec u siebie w NAV.

Kochana, nie myle sie, tylko najzwyczajniej w swiecie nie chcialo mi sie juz tego sprawdzac poraz ktorys tam. Ale sprawdzilam i musi zarobic minimum 113 462 koron w ostatnim roku, a nie 147 000.
A czego sie musi dowiedziec u siebie w NAV? Myslisz ze dowie sie tam czegos innego niz ty w swoim albo ja na stronie NAVu ogólnokrajowego?

Poza tym szczerze wątpie, ze zainteresowany dowie sie czegokolwiek w NAV, skoro do tej pory sie nei dowiedzial tylko zadal pytanie na forum.

P.s. W czym sie mylę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
BEATA BIELECKA
(beata50043)
Wiking
Nie nie mylisz sie,Zwracam honor. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie ma sprawy, kazdy ma prawo do pomylki i nie ma sie nad czym rozdrabniac. Rowniez pozdrawiam i poprosze o uśmiech , zycie jest wtedy piękniejsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Hilti , ktos ci klapsa zabral.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
to czekam az od ciebie dostane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
korupcja na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomasz F
(Tomasz100782)
Wiking
No tak czyli jako sezonowy także przysługuje zasiłek?a co z pracownikiem który ma w umowie wpisane: Vikar for en fast ansatt. i też ma umowe na 7 miesięcy w roku.czy może się starać o zasiłek czy nie? Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok