Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2008 niezalogowanych)
87 Postów
marek góral
(masejobe)
Początkujący
PRZEPRASZAM PANIĄ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
masejobe napisał:
MOŻE NIE CENZOREM ALE PO CO SIĘ CHWALIĆ, NIE WYOLBRZYMIAJ KOLEGO I NIE SZUKAJ ODPOWIEDZI W KOSMOSIE, JEŚLI KTOŚ FAKTYCZNIE COKOLWIEK WIE TO NIE PISZE GŁUPOT NP. ŻE ZNA JĘZYK ITD. ALE JEDNAK DALEJ PYTA- BO JA JAKOŚ JAK NIE WIEM ALBO CZEGOŚ NIE ROZUMIE PYTAM PO PROSTU TAM GDZIE TRZEBA, ALE NP PEWNO NIE NA FORUM- MOŻEMY SOBIE TUTAJ POGADAĆ O DUPIE MARYNI I SIĘ POŚMIAĆ

Jezeli czegos nie wiesz, to pytasz, gdzie trzeba, ale nie na forum? To wyjaśnij cel swoich postów (patrz chociażby ten)! Z początku śmiac mi sie chciało, teraz odczuwam tylko litośc. Co też w tej Twojej głowie sie roi? Czemu to ma służyc? Czy to niby zabawne ma byc w Twoim pojęciu? Czy to Ciebie chłopie podnieca, że ja np. teraz reaguję? "Możemy pogadac o dupie maryni i sie pośmiac". Wziąłeś pod uwagę fakt, że to Ty jesteś przyczyną śmiechu? Już sie nie będę w temacie produkowac, bo mnie zaraz Zuzu sprowadzi do parteru. No chyba, że odpowiesz na moje konkretne pytania...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok