na finn.no mozna urzadzic mieszkanie z ofert "gis bort", ale czy calkiem fajnie, to juz bym dyskutowal. Te rzeczy za darmo sa w oplakanym stanie w wiekszosci. Co do slownika ktory poleciles - ma jedna wade, nie ma mozliwosci wpisania norweskich znakow, wiec jesli ktos ma polska klawiature to niestety klops. Ja polecam tritrans na przyklad.
Hilton napisał:.. Ja polecam tritrans na przyklad.
TOŚ się popisał ..... przecież to jest dla znających angielski gdzie tam jest tłumacz polski ...? .
Najłatwiej jest kogoś krytykować.
"konto X" podał rzeczowo-" lizusa"- bo to jest dla większości tych którzy z angielskiego znają tylko dobrze dialekt polski i chcą coś liznąć z norweskiego .
ja uczę się z www.byki.com (fiszki dla początkujących znających trochę angielski) kilka lekcji do osłuchania się z norweskim ściągnęłam z chomika (trzeba założyć konto i zapłacić, nie dużo ale zawsze to coś).Każda forma nauki jest ok
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.