Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magda Magdalena Mariusz M. Natalia xxx Karol Zmudziński Janusz W Meggie S w m Kasia S magda gruza Edeczek Fredeczek Kasia19881 Bejnarowicz Wtf ? Nietak Madziaxxx Kuba92no (2130 niezalogowanych)
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
no wlasnie ,czyli dobrze pani mi powiedziala i ja zrozumialam jezeli wezme dagmame zarejestrowana to oni juz nie wyplacaja tych pieniedzy. dobrze ze chociaz babcia moze sie opiekowac czyli nie ma reguly czy wezme prace na 50 czy na 100 procent ,jezeli nie mam dagmamy to pieniazki beda nadal wyplacane .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
marcin aneta napisał:
no wlasnie ,czyli dobrze pani mi powiedziala i ja zrozumialam jezeli wezme dagmame zarejestrowana to oni juz nie wyplacaja tych pieniedzy. dobrze ze chociaz babcia moze sie opiekowac czyli nie ma reguly czy wezme prace na 50 czy na 100 procent ,jezeli nie mam dagmamy to pieniazki beda nadal wyplacane .

Mozesz smialo pracowac i 100% , ale omijaj przedszkola i zarejestrowane dagmamy

A swoja droga to kto jest lepszy od babci ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pisze ostatni raz w tym temacie. Mam legalna dagmame i normalnie pobieram kontantstotte. Moja dagmama, zanim sie zarejestrowala, dowiadywala sie jak wyglada sprawa z tym zasiłkiem kiedy ma sie dagmame. Dla mnie sprawa jest jasna, a dagmam i rodzicw w NO jest mnostwo.
Podrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
jasne ze babcia to babcia he he a swoja droga to ja mam takich super sasiadow zyczliwych ze jak wezme dagmame to sami do navu zglosza to moze jest tak ze co nav to inne reguly ma skoro u ciebie hilton daja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Sprawdzalam na forach no. i tam tez sa dyskusje na ten temat i rozne poglady i wyglada na to, ze rozne kontory nav roznie interpretuja prawo do kontantstøtte - ja nie mam i nie mialam nigdy z tym problemem do czynienia dlatego pisze to co znalazlam na str.nav ( a tam nie ma mowy o dagmamie) i to co czytam na forach .

Pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Magdalena Bogdańska
(ladyinblue)
Początkujący
marcin aneta napisał:
dzieki za odp. a widzisz hilton u mnie pani powiedziala ,jezeli wezme dagmame to oni juz nie placa .sama bylam zdziwiona w sumie zawsze jak do niej trafiam to cos nie tak (na macierzynskie czekalam pol roku )wniosek skladany u pani ktora udzielila mi tej informacji

Skąd ja to znam... Ja z navem mam problemy odkąd tylko pamiętam, w każdej sprawie, ale z macierzyńskim miałam ich najwięcej :/ Rozmawiałam chyba z 5 różnymi osobami i każda mówiła co innego... i rzeczywiście wszystko zależy od rejonu, bo u mnie np. też już nie wypłacają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
aneta,marcin gorka
(marcin aneta)
Początkujący
ja z macierzynskim jezdzilam przez 6mies ,az pewnego dnia po nachalnym odwiedzaniu navu ,pan pokazal mi ze pieniazki juz dawno byly wplacone na moje konto .becikowe na starszego syna i wszystko od nowa skladalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok