Reklama

Rata w Norwegii już od618kr

Sprawdź ratę

Usługa realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 år, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
A G Wojciech Swies Jan Maryjan Joanna Kuchnicka N O boj fra oszlo pawelw33 Miroman piotrek1275 Maciej Trzcinski Damian klaja Klaja Czapelka arja.taolima Lunka Koszycka (3870 niezalogowanych)
480 Postów

(Riggman)
Wyjadacz
Ja wcale Ciebie nie obrazam tylko Ty najezdzasz na wszystkich tutaj jak wszechwiedzaca encyklopedia wiedzy, norweski mam w jedym paluszku jak i w SV jestem czesciej niz Ty masz okres wiec dobrze znam co tam sie dzieje, czy to sie przyda temu co ma blachy w PL tego nikt nie wie, powinien wyslac je poczta a Ty Galkowska zanim z automatu zaczniesz kogos obrazac to tez zastanow sie, ja wyslalem konkrena informacje poparta linkiem wiec powinnas zwyczajnie zamknac JAPE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
170 Postów
Stały Bywalec
no widzisz jak miło się zrobiło, bez niepotrzebnych i niemiłych słów, co z tego że podałeś link jak wcześniej napisałeś ogólnie, że od 12.09 nie trzeba zwracać tablic w poście dot.sprzedaży samochodu w Polsce, tak jak powiedziałam, zmiany wprowadzone od 12.09 w ogóle takiej sytuacji NIE DOTYCZĄ, więc jak coś piszesz to konkretnie i na temat. Wiesz, Rmanie jak się studiowało kupę lat i pracuje w administracji publicznej to ma się jakiś tam zasób wiedzy, nie mam za to pojęcia o budownictwie więc się nie wypowiadam na te tematy i na wiele innych. Możesz być za to pewny, że jak kolejny raz napiszesz jakieś bzdury na tematy o których nie masz pojęcia to na pewno dam Ci znać. Nie zawsze mi się chce i nie zawsze mam czas, ale postaram się. Miłego tygodnia i do następnego usłyszenia. Pa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
480 Postów

(Riggman)
Wyjadacz
bg38 napisał:
no widzisz jak miło się zrobiło, bez niepotrzebnych i niemiłych słów, co z tego że podałeś link jak wcześniej napisałeś ogólnie, że od 12.09 nie trzeba zwracać tablic w poście dot.sprzedaży samochodu w Polsce, tak jak powiedziałam, zmiany wprowadzone od 12.09 w ogóle takiej sytuacji NIE DOTYCZĄ, więc jak coś piszesz to konkretnie i na temat. Wiesz, Rmanie jak się studiowało kupę lat i pracuje w administracji publicznej to ma się jakiś tam zasób wiedzy, nie mam za to pojęcia o budownictwie więc się nie wypowiadam na te tematy i na wiele innych. Możesz być za to pewny, że jak kolejny raz napiszesz jakieś bzdury na tematy o których nie masz pojęcia to na pewno dam Ci znać. Nie zawsze mi się chce i nie zawsze mam czas, ale postaram się. Miłego tygodnia i do następnego usłyszenia. Pa.

A gdzie napisalem bzdury jak mozesz mnie uswiadomic ?? dalem linka ze mozna wyrejestrowac samochod bez chodzenia do SV bo o to glownie chodzi zeby zmniejszyc ruch jak bys dobrze przeczytala a czy to autor tematu sobie to wykorzysta to mnie juz nie interesuje ale zaloze sie ze przyda sie wielu innym zeby nie trzeba bylo chodzic z kwitkiem po blachy. Gdzie pracujesz to mnie naprawde nie interesuje. Pozatym jakbys mogla mnie uswiadomic w jakis tematach nie mialem wczesniej racji bo sie dowiaduje ze juz mnie upominalas kilka razy wczesniej a ja sobie tego nie przypominam wiec jak domyslam sie z jakis innych kont tak jak Gabriel wczesniej pisal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
bg38 napisał:
. I na koniec, te Twoje i Gabriela stare i znane śpiewki, że ktoś sam do siebie pisze, świadczą nie tylko o Waszym poziomie wiedzy ogólnej ale także o braku podstawowej wiedzy z zakresu IT. Pozdrawiam serdecznie. E ty gałkowska, czy jak ci tam na tym forum.
Ode Mojej Osoby, To Trzy Końskie Do Tyłu!!!.
Przestań pieprzyć głodne kawałki w sprawie jak wyżej.
Już ci rok temu, a może i wcześniej, udowodniłem na tym forum iż piszesz sama ze sobą.
I jak do tej pory jest to bardzo łatwo sprawdzić, ponieważ ten portalik od zawsze miał dokładną lokalizację osób zamieszczających swoje wpisy.
Dlatego też ze swoimi docinkami wal się o kant własnej dupy.
MNIE to osobiście wisi jak cygańskie korale, co ty robisz, jednak nieraz te roztrojenie jaźni jest dosyć szokujące i to nawet jak dla mnie, dlatego nieraz pozwalam sobie wtrącić jedno øre, jako info o twoich problemach, po których, na jakiś czas, PRZESTAJESZ DYSKUTOWAC SAMA ZE SOBĄ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok
Strona korzysta z plików cookie

Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.

Niezbędne

Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.

Analityczne

Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.

Marketingowe

Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.

Odrzuć wszystkie
Zarządzaj preferencjami
Potwierdź
Akceptuj wszystkie