Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Permittering - Norwegia

Czytali temat:
wojtek wojtek Jan Maryjan mart enty N O Kasia K Onty_Ja_Gabriel_3. (1065 niezalogowanych)
2 Posty
xRobertx
(xRobertx)
Wiking
Witam ! Z powodu koronawirusa zostałem odesłany na permittering który pobieram od miesiąca. Co dwa tygodnie muszę składać meldekort . NAV przesyła mi co jakiś czas link do spotkań online związanych z poszukiwaniem pracy itd. Są to spotkania anonimowe z możliwością zarejestrowania. Czy muszę zaznaczać w meledkort , że brałem udział w tym spotkaniu i potraktować je jako odbyte kursy? Z góry dzięki za pomoc . Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów

(Riggman)
Stały Bywalec
nie, gdyz jak to zrobisz to bedzie podstawa zeby ci cofnac zasilek gdyz musisz zrozumiec jedna wazna rzecz, jak jestes na zasilku to Nav moze cie wezwac od 7-15 a jak idziesz na tzw'kurs' to juz nie jestes dla nich czyli nie masz prawa do pieniedzy. Wiadomo ze tak nie sie dzieje ale czasem potrafia zadzonic a jak odbierzesz to wpadles. Nav to 55553333 i tego sie nie odbiera , jak cos beda chcieli to ci napisza na profilu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok