Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
krzysztof stec (1135 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Napisałam to wszystko, bo w tym roku oboje mamy zwrot i teraz dumam, czy oddadzą w czerwcu (czyli będzie więcej na wakacje ), czy później.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gama28 napisał:
Napisałam to wszystko, bo w tym roku oboje mamy zwrot i teraz dumam, czy oddadzą w czerwcu (czyli będzie więcej na wakacje ), czy później.

prawdopodobienstwo siega 50%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No niestety tak samo wypada według moich obliczeń, albo będzie więcej na wakacje, albo potem na spłatę karty kredytowej po wakacjach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gama, zasmiecasz wątek Zaraz admin usunie twoje posty
Zartuję. Ale ciekawajestem jakby wygladało forum, gdybysmy wszyscy podjęli strajk włoski ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Hilton napisał:
Gama, zasmiecasz wątek Zaraz admin usunie twoje posty
Zartuję. Ale ciekawajestem jakby wygladało forum, gdybysmy wszyscy podjęli strajk włoski ?

po 2 dniach umarloby (forum ) z nudow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja jestem zalogowana na wszystkich 3 forach "pol-norweskich", ale udzielam tylko na tym, bo tylko to mi się podoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mialam nawet ochote rozpoczac akcje. Polegałaby na tym, ze odpowiadalibysmy tylko w tematch ktorych jestesmy na 100%, zadnych "chyba, prawdopodobnie", zadnych kłotni, zadnych dygresji w tematach. Ale by były jaja, takie jak na forum moja brytania i moja szwecja, tam ostatnie posty sa sprzed miesiaca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
bo tam mają łatwiejsze selvangivelse i wszyscy wiedzą co i jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Mialam nawet ochote rozpoczac akcje. Polegałaby na tym, ze odpowiadalibysmy tylko w tematch ktorych jestesmy na 100%, zadnych "chyba, prawdopodobnie", zadnych kłotni, zadnych dygresji w tematach. Ale by były jaja, takie jak na forum moja brytania i moja szwecja, tam ostatnie posty sa sprzed miesiaca
WIESZ... ,że to jest nawet niezły pomysł... .
Bo jaki jest sens się produkować skoro następnie posty są bezwzględnie usuwane... a gdzie jest MOJA PRYWATNA satysfakcja...!?!?!???....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Sylwia B.
(sylwka)
Wiking
Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedz ...Ja wtym roku sie nie rozliczam, bo za duzo z tym wszystkim zachodu.W tamtym roku niejaki Krzysztof, ktoremu z mezem zaplacilismy po 500 kr tak nas rozliczyl, ze dostalismy do zwrotu co do korony tyle co w propozycji...wiec po co to odwolanie?Mamy 36 procent odbieranego podatku co rok wiec pan K. powiedzial, ze nawet sporo tego zwrotu bedzie..Wiec juz teraz sie w to nie bawie.Pozdrawiam Was cieplutko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok