Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dagpenger-Wezwanie do NAV. - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek Tomasz Szymanski Michał Michał Marcin M noregg Xx1 Onty_Ja_Gabriel_3. Madd. Emil Moderator michalm85 Marcel^ina (2218 niezalogowanych)
4 Posty
michalm85
(michalm85)
Wiking
Witam forumowiczów. Przebywam obecnie na dagpenger i dostałem ostatnio taka wiadomość:

"Hei Michal,

Du er invitert til samtale 30.november klokken 10:00 på NAV Hundvåg og Storhaug ,
Klubbgata 1, 4013 Stavanger.

Vi ønsker å snakke med deg om aktiviteter du har gjennomført og videre oppfølging.

Ta med deg din CV, 5 jobbsøknader du har sendt de siste ukene og bank-brikke/id-brikke (Hvis behov for innlogging på nav.no).

Hilsen,

NAV."

Był ktoś na tego typu spotkaniu ? Mógłby ktoś opisać jak to wszystko wygląda ,czego się spodziewać ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
michalm85 napisał: Był ktoś na tego typu spotkaniu ? Mógłby ktoś opisać jak to wszystko wygląda ,czego się spodziewać ?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.

To zwykła rozmowa, jeżeli masz problemy językowe, to zażądaj bezwzględnie tłumacza.
Wykonaj dokładnie to co żąda prowadzący. / CV, oraz te podania o pracę/.
Lubią się ostatnio czepiać nawet drobnostek.
W tym roku, nastąpiło drastyczne zaostrzenie wymagań, dla tych co są na bezrobotnym.
Każde spotkanie jest inne, dlatego trudno jest takie spotkanie, dokładnie opisać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok