Dziękuję giovi, będę tam wysyłał.
Może macie jakichś ciekawych pracodawców, firmy czy kogoś, a może wy możecie załatwić? Jeśli tak to byłbym bardzo, bardzo wdzięczny. Chociaż jakiś namiary...
z góry dzięki za pomoc.
te hilton jak tak błędy w angliku wygarniasz to znaczy ze jestes studencak wiec nie odpowiadaj na takie posty hlopakowi bo jestem na 100 pewny ze nie masz pojecia o robocie ja oram tu 8 lat i dlamie to kazdy student to porazka
many507 napisał: te hilton jak tak błędy w angliku wygarniasz to znaczy ze jestes studencak wiec nie odpowiadaj na takie posty hlopakowi bo jestem na 100 pewny ze nie masz pojecia o robocie ja oram tu 8 lat i dlamie to kazdy student to porazka
Jestem nauczycielem angielskiego z wieloletnim doswiadczeniem to raz, dwa - na "te" to tramwaj staje , albo trolejbus, a trzy - porazka jestes ty sam. Ja jestem 100% pewna, ze jestes wtórnym analfabetą. pozdrawiam.
Hilton napisał: Szczerze? Wszystko, jest tam bardzo duzo błędów. podstawowych. co nie znaczy ze nie da sie tego zrozumiec , ale wydaje mi sie ze znajomosc jezyka przynajmniej okreslana na komunikatywną, jest na tyle dobra, ze nie robi sie tego typu błędow.
Moze znajdziesz inna prace. Ucz sie norweskiego, a bedziesz w domu jak to mawiają.
Hilton tak jak duzo osob pisze czesto piszesz rzeczowo i na temat... ale czasem piszesz bzdury...
mowie tutaj o angielskim... co do ostatniego zdania sie zgodze... lecz jesli chodzi o angielski to zazwyczaj wystarczy abys ie dogadac.... nikt nie szuka osob w budowlance z perfekcyjnym angielskim.... ale wiecej nei pisze... bo znowu mnie zaszczekasz narka
traveleroslo napisał: Hilton napisał: Szczerze? Wszystko, jest tam bardzo duzo błędów. podstawowych. co nie znaczy ze nie da sie tego zrozumiec , ale wydaje mi sie ze znajomosc jezyka przynajmniej okreslana na komunikatywną, jest na tyle dobra, ze nie robi sie tego typu błędow.
Moze znajdziesz inna prace. Ucz sie norweskiego, a bedziesz w domu jak to mawiają.
Hilton tak jak duzo osob pisze czesto piszesz rzeczowo i na temat... ale czasem piszesz bzdury...
mowie tutaj o angielskim... co do ostatniego zdania sie zgodze... lecz jesli chodzi o angielski to zazwyczaj wystarczy abys ie dogadac.... nikt nie szuka osob w budowlance z perfekcyjnym angielskim.... ale wiecej nei pisze... bo znowu mnie zaszczekasz narka
traveler, mie chodzilo o to konkretne ogloszenie, napisane jest ze angielski w mowie i pismie. Ja znam z budowy tych co "komunikatywnie znaja angielski" i zasuwam za tłumacza, bo nie sa w stanie zrozumiec, ze płyte gipsowa nalezy uciac w jednej trzeciej długosci. Długo bym tu mogla wymieciac. A to ze kts wie jak jest młotek i gwożdź, to za malo. Trzeba umiec czytac plany i znac angielski na wyzszym poziomie. Inaczej, tacy np. jak ja ciagel cos musza tłumaczyc i robota sie przeciaga.
Hilton napisał: traveleroslo napisał: Hilton napisał: Szczerze? Wszystko, jest tam bardzo duzo błędów. podstawowych. co nie znaczy ze nie da sie tego zrozumiec , ale wydaje mi sie ze znajomosc jezyka przynajmniej okreslana na komunikatywną, jest na tyle dobra, ze nie robi sie tego typu błędow.
traveler, mie chodzilo o to konkretne ogloszenie, napisane jest ze angielski w mowie i pismie. Ja znam z budowy tych co "komunikatywnie znaja angielski" i zasuwam za tłumacza, bo nie sa w stanie zrozumiec, ze płyte gipsowa nalezy uciac w jednej trzeciej długosci. Długo bym tu mogla wymieciac. A to ze kts wie jak jest młotek i gwożdź, to za malo. Trzeba umiec czytac plany i znac angielski na wyzszym poziomie. Inaczej, tacy np. jak ja ciagel cos musza tłumaczyc i robota sie przeciaga.
Co do planow to u nas sa to norweskie plany , nie spotkalem sie z angielskimi jeszcze... poza tym ktos kto umie czytac rysunek moze nauczyc sie podstawowych zkrotow jakie tam wystepuja i wtedy nie ma problemu... co do reszty to mysle ze jesli ktos nie zrozumie ze trzeba uciac 30% plyty to nie moze pisac o komunikatywnym angielskim... ogolnie wiem co masz na myslo , ale uwazam ze troszke przesadzilas to chcialem powiedziec...
Hilton napisał: Tak, plany sa norweskie, norweski wlasciciel, tyle ze budowniczy nie rozumieja tez norweskiego
Nie bede Cie lapal za slowka... ale troszke sobie sama zaprzeczasz jesli chodzi o angielski i np rysunek....i nie chce sie zaglebaiac w temat, bo oboje pisalismy bardzo ogolnikowo ,a mysle ze jesli chodzi konkretnie o rysunek to bardziej zlozona sprawa..
Ale jestem daleki od dyskusji a tym bardziej klotni na ten temat... tak jak pisalem ogolnie Cie dobrze rozumiem i sie z Toba zgadzam... a teraz spadam spac
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.