Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3808 niezalogowanych)
1 Post

(adi15)
Wiking
Czy wy nigdy nie potraficie podejsc po ludzku do ludzi potrzebujacych pomocy? Nie macie nic do zaoferowania, to zamknijcie sie. Po co drwic i nasmiewac sie z kogos? Mam wrazenie, ze dla niektorych jedyna forma samorealizacji jest to forum. Przykre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Adi, ej no !! Ja oferowalam, bylo nawet ogloszenie i co.. i nikt nie przyszedł. Nikt nie chcial 100 koron na godzine za zabawe srubkami i płytami paździerzowymi pokrytymi laminatem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
adi15 napisał:
Czy wy nigdy nie potraficie podejsc po ludzku do ludzi potrzebujacych pomocy? Nie macie nic do zaoferowania, to zamknijcie sie. Po co drwic i nasmiewac sie z kogos? Mam wrazenie, ze dla niektorych jedyna forma samorealizacji jest to forum. Przykre...

a gdybys tak przeczytal wiecej niz dwa ostatnie posty
potem osad wydal
PiotrB juz kiedys pisal ze szuka
pracy dla ojca stolarza
na poczatku roku lub jeszcze w zeszlym
nawet szukac mi sie nie chce
dostal pewnie jakies linki z ogloszeniami
i informacje aby sie ojciec norweskiego uczyl
jak widac niewiele sie zmienilo od tego czasu
osobiscie nie mam takiej mozliwosci aby napisac
przyjedz mam dla ciebie prace i mieszkanie
tutaj pracy trzeba szukac, sama do nikogo nie przyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Nie mowie, ze wszyscy "szukajacy" pracy, sa powazni i odpowiedzialni, ale czy nie lepiej zignorowac, jezeli nie ma sie nic do zaoferowania? Sadzac po ilosci postow niektorych uzytkownikow, zapomnieliscie jak wyglada slonce, i ze jest cos takiego jak swieze powietrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
przesadzasz
ja mam balkon otwarty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adi15 napisał: Nie mowie, ze wszyscy "szukajacy" pracy, sa powazni i odpowiedzialni, ale czy nie lepiej zignorowac, jezeli nie ma sie nic do zaoferowania? Sadzac po ilosci postow niektorych uzytkownikow, zapomnieliscie jak wyglada slonce, i ze jest cos takiego jak swieze powietrze NO popatrz...popatrz...jakaś odmiana w społeczeństwie...zaczynają dbać o zdrowie innych użytkowników Internetowych...

A nie przeszło Tobie przez myśl ,że skoro Te osoby tak sobie tu siedzą i piszą swoje wypociny non stop , to może nie mają innego Wyjścia...?
Może To Ich jedyny kontakt z światem zewnętrznym...?
Może leżą obłożnie chorzy...?
MOŻE....może.... może...może...

Dlaczego widzisz TYLKO TE POSTY W KTÓRYCH SIĘ NABIJAMY W ŻYWE OCZY Z GŁUPICH POSTÓW I JESZCZE GŁUPSZYCH PYTAŃ...

A nie zauważasz tych w których podajemy potrzebne i konkretne informacje...
DLACZEGO TAK nas osądzasz ... ? .

A czy MY TUTAJ jesteśmy AUTOMATY do udzielania tylko i wyłącznie dobrych informacji...? .
MY też mamy dobre i gorsze dni...
CZY my mamy patent na dobro...? .

DLACZEGO JA MAM IGNOROWAĆ GŁUPI POST.... ?
A ZAUWAŻAĆ TYLKO MĄDRY POST...? ,
przecież jak zignoruję przygłupa to tenże będzie myślał ,że tak jak On pisze to tak jest faktycznie .
A następnie będzie miał pretensje , że nikt Go nie wyprowadził z błędu... .

ZANIM COŚ O INNYM PISZĄCYM ..." INACZEJ "... napiszesz niepochlebny komentarz to zastanów się ździebełko .
DLACZEGO JEGO KOMENT JEST TAKI A NIE INNY...

MYŚLENIE NAPRAWDĘ NIE BOLI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Masz racje, ze myslenie nie boli, ale odrobina zyczliwosci tez nie...Wejdz sobie na forum Niemcow czy Anglikow w Norwegii, a dowiesz sie, jak inne nacje traktuja sie nawzajem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adi15 napisał:
Masz racje, ze myslenie nie boli, ale odrobina zyczliwosci tez nie...Wejdz sobie na forum Niemcow czy Anglikow w Norwegii, a dowiesz sie, jak inne nacje traktuja sie nawzajem! Widocznie u Nich między sobą nie ma takiego oszustwa , bandyctwa i złodziejstwa ... jakie jest w Naszej społeczności...
Oraz Ich krajanie pewnie nie piszą debilnych postów w trakcie poszukiwania pracy...
Typu...
"...rodacy w naszym kraju jest totalny syf , ja jusz nie wyrabiam pomuszcie , nie mam zawodu ale dzuszo umiem mogiem robić wszystko , odwdziencze sie stokrotnie tylko znajcie mi robutke bo nam żone i troje dieti .
Ja nie znam angielskiego wcale wiecie tylko ruski a norweski to tyż ni w ząb .Pomuszcie drodzy rodacy czymajmy sie razem... "....
I tak dalej... i tak dalej... i tak dalej...

A tak na marginesie....
WIESZ...
Ja będę ten zły i niedobry ...
A TY bądź ten dobry Anioł i od dzisiaj dawaj Miłe odpowiedzi dla następnych szukających pracy ...
Jednak bądź miła nie tylko dla tych normalnych , ale i zarazem i dla tych Mundruch bo nie może być segregacji .
Oni też czekają na odpowiedź...
Zgoda...???? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Piotr B
(PiotrB)
Wiking
Jest bardzo fajnie łapiemy się za słówka i tak dalej, ale ja nie chce żeby ktoś dawał mi gotowca, ale może jakieś wskazówki czy coś..
Bez nerwów prosze to może się dagadamy jakoś ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adi15)
Wiking
Nie zawsze zgadzam sie z twoimi postami, gabriel, ale na ogol masz polot i fajna ironie. Tu jednak cos chyba "przekombinowales"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok