Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

kredyt na nieruchomość - Norwegia

Czytali temat:
Patrycja SAS Jacek Duda Tomasz Szymanski K F Kasia K ja ja Magdalen@ Pytor07 Łukasz Ch rafal11111 moroxm Darek1234 ElaJ. Jankowska avironek (1332 niezalogowanych)
15 Postów
Pytor07
(Pytor07)
Wiking
Hej, zamierzam kupić nieruchomość w NO. Jeszcze nie wiem czy ma być to dom czy mieszkanie gdzie itd. Możecie polecić mi bank i ewentualnie osobę pracującą i zajmującą się kredytami w tym banku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
Pytor07 napisał:
Hej, zamierzam kupić nieruchomość w NO. Jeszcze nie wiem czy ma być to dom czy mieszkanie gdzie itd. Możecie polecić mi bank i ewentualnie osobę pracującą i zajmującą się kredytami w tym banku.

Hej, polecam Obsługa po polsku
www.mojanorwegia.pl/porownanie-pozyczek
Zgłoś wpis
160 Postów

(finsbury)
Stały Bywalec
Napisz do Agata Kubik na fb, pracuje w BlueStep, udzielaja kredyty nawet osobom pracujacym w agencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Pytor07
(Pytor07)
Wiking
Hej, trochę się chyba nie zrozumieliśmy ponieważ niektórzy piszą i polecają "banki" typu pożyczki expresowe itp., lub kogoś kogo znają itp. Mnie interesuje ktoś kto kupił dom lub mieszkanie za pośrednictwem tradycyjnego banku w NO. Wybrał np. jakiś bank dlatego że przekonało go oprocentowanie, prowizja, stabilność itp itd. No i w przypadku kredytu jest to kilka "baniek"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
234 Posty

(S83)
Stały Bywalec
Pytor07 napisał:
Hej, trochę się chyba nie zrozumieliśmy ponieważ niektórzy piszą i polecają \"banki\" typu pożyczki expresowe itp., lub kogoś kogo znają itp. Mnie interesuje ktoś kto kupił dom lub mieszkanie za pośrednictwem tradycyjnego banku w NO. Wybrał np. jakiś bank dlatego że przekonało go oprocentowanie, prowizja, stabilność itp itd. No i w przypadku kredytu jest to kilka \"baniek\"

Chyba najlepiej wziąć kredyt bez pośredników samemu w banku . Jak masz wkład własny zdolność kredytową to poprostu idziesz pierwsze do swojego banku ( gdzie masz konto i wpływają wypłaty) i załatwiasz sprawę , odsetki można trochę ponegocjować . Jak ci nie pasuje to idziesz do innego banku i przedstawiasz ofertę ze swojego banku i pytasz czy ją przebiją ( tak robiłem z kredytem na samochód) . Pośrednicy są dla ludzi bez zdolności kredytowej i bez znajomości języka ( bo jest potrzebny przy podpisaniu umowy) , ogólnie Banki są otwarte na kredyty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok