Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca dla kobiety - Norwegia

1 Post
KasiaGol
(KasiaGol)
Wiking
Cześć
Piszę z prośbą o pomoc. Zamierzam przyjechać do Norwegii na początku sierpnia jednak już teraz chciałabym się rozejrzeć za pracą. Czy możecie mi polecić jakieś strony z ofertami pracy dla kobiet? Na początek interesuje mnie sprzątanie domków/hoteli lub praca w fabryce. Mieszkać będę w Oslo lub Lillestrom. Czy są tam w okolicy jakieś hotele, fabryki gdzie mogłabym poszukać pracy? Czy może są jakieś biura pośrednictwa pracy, agencje na miejscu? Znam język angielski w stopniu komunikatywnym, norweskiego nie znam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
KasiaGol napisał:
Cześć
Piszę z prośbą o pomoc. Zamierzam przyjechać do Norwegii na początku sierpnia jednak już teraz chciałabym się rozejrzeć za pracą. Czy możecie mi polecić jakieś strony z ofertami pracy dla kobiet? Na początek interesuje mnie sprzątanie domków/hoteli lub praca w fabryce. Mieszkać będę w Oslo lub Lillestrom. Czy są tam w okolicy jakieś hotele, fabryki gdzie mogłabym poszukać pracy? Czy może są jakieś biura pośrednictwa pracy, agencje na miejscu? Znam język angielski w stopniu komunikatywnym, norweskiego nie znam.

Hej, tutaj znajdziesz kontakty do agencji, skontaktuj się najlepiej będąc jeszcze w Polsce : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/pracodawcy
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok