Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca przez Firmę Europex - Norwegia

Czytali temat:
Wieslaw Ozog Kasia K Waldemar Mikołajczyk tampeza tampeza PASSANGER WR Łukasz Ch Ikett Personalpartner Rysiek ryszard tomak45 Grzegorz Mingan ciamek1 Wielkoreki (1196 niezalogowanych)
3 Posty
Grzegorz Mingan
(GrzegorzMingan)
Wiking
Cześć,
Czy ktoś ma doświadczenia z pracą przez firmę Global Europex. Mam podpisać kontrakt z nimi na pracę jako elektromechanik w autoryzowanym serwisie i nie wiele znalazlem na temat tej firmy bo firma ma swoją siedzibę na Litwie. Jeśli ktos coś wie będę wdzieczny za każdą informację.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
napisał:
Cześć,
Czy ktoś ma doświadczenia z pracą przez firmę Global Europex. Mam podpisać kontrakt z nimi na pracę jako elektromechanik w autoryzowanym serwisie i nie wiele znalazlem na temat tej firmy bo firma ma swoją siedzibę na Litwie. Jeśli ktos coś wie będę wdzieczny za każdą informację.
Pozdrawiam

Tutaj znajdziesz więcej informacji www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/p...poration_llp-58.html
Zgłoś wpis
3 Posty
Grzegorz Mingan
(GrzegorzMingan)
Wiking
Dzieki, to znalazłem na samym początku potrzebuje informacji od ludzi co mają lub mieli z ta firmą kontakt na fb ma w miarę dobre opinie, w przyszlym tygodniu podpisuje umowę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok