Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wzór umowy na malowanie domu - Norwegia

Czytali temat:
5 Postów

(przeas1970)
Wiking
Kłaniam się.
Czy ktoś mógłby mi podesłać lika do strony na której jest standardowy wzór na malowanie domu w języku norweskim. Mam ofertę i Norek chce wszystko zrobić legalnie. a nie wiem za bardzo jak pchnąć temat. Czy muszę założyć firmę. To tylko jeden taki strzał. Z góry dzięki za informację.
Przemas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(przeas1970)
Wiking
przeas1970 napisał:
Kłaniam się.
Czy ktoś mógłby mi podesłać lika do strony na której jest standardowy wzór na malowanie domu w języku norweskim. Mam ofertę i Norek chce wszystko zrobić legalnie. a nie wiem za bardzo jak pchnąć temat. Czy muszę założyć firmę. To tylko jeden taki strzał. Z góry dzięki za informację.
Przemas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(przeas1970)
Wiking
Oczywiście. Jest jedno "ale" umowa będzie na kilkaset tysięcy, więc muszę być bezpieczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
przeas1970 napisał:
Oczywiście. Jest jedno \"ale\" umowa będzie na kilkaset tysięcy, więc muszę być bezpieczny.

...jak duży musi to być dom...
...a może masz na myśli ,,kilkaset tysięcy groszy?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(przeas1970)
Wiking
wszystko mam poukładane. ale zastanawiałem się czy nie ma świeżych zmian bo chcę użyć szablonu - Forbrukerrådets kontrakt for håndverkertjenester
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok