Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mikael napisał:
smajk napisał:
Smajk pamieta .....

Smajk oswiec mnie prosze i napisz, dlaczego piszesz swoje posty w 3os. l.poj??? Za chiny nie moglem znalezc wyjasnienia a gnebi mnie to okrutnie..

To taki sposób bycia. Nie spotkałes sie z tym nigdy?? To chyba mało czytasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Mikael napisał:
smajk napisał:
Smajk pamieta .....

Smajk oswiec mnie prosze i napisz, dlaczego piszesz swoje posty w 3os. l.poj??? Za chiny nie moglem znalezc wyjasnienia a gnebi mnie to okrutnie..

To taki sposób bycia. Nie spotkałes sie z tym nigdy?? To chyba mało czytasz.

To jest tak zwana wieloosobowość. Coś jak doktor Jekyll i Mr. Hyde. W trzeciej osobie, bo nie mogą się dogadać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mikael jest czysty, nie doświadczył sesji z nasza mad psycholog Dlatego wciąż pyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Mikael jest czysty, nie doświadczył sesji z nasza mad psycholog Dlatego wciąż pyta

To niedobrze, a gdzież jest podpora naszych umysłów, kochana Mad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
mnie przydała by się mad zawsze przed wyjazdem do poland
żona mi mówi że za każdym razem głupawki dostaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To co to za zona tylko krytykuje twoja radość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
powiedz hilton ile tych kiszonych ogórków mam zabrać do norge bo niedługo będę wracał ., a że samolotem to mam ograniczony udżwig do 20 kilo . ile możemy zjeść ??????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja jadam tylko kiszone domowej roboty. Juz wspominalam, nie istotne kto robił, mama, babcia, zona, ciocia. Lubie takie z czosnkiem i chrzanem. Od Giovi mam obiecane 4 słoiki ale dopiero w maju, BiZi tez mi przywiezie, ale wiesz.....takich specjałów nigdy za wiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
Ja jadam tylko kiszone domowej roboty. Juz wspominalam, nie istotne kto robił, mama, babcia, zona, ciocia. Lubie takie z czosnkiem i chrzanem. Od Giovi mam obiecane 4 słoiki ale dopiero w maju, BiZi tez mi przywiezie, ale wiesz.....takich specjałów nigdy za wiele

wszystko w środku jest co trzeba , bez obaw
to gdzie w końcu impreza ? u ciebie czy u mnie , pytam bo nie wiem czy przepisy na placki brać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
To zalezy, gdzie w tym czasie twoja zona bedzie, bo ja sie w kuchni kółcić nie lubię, w ogóle nie lubie sie kłocić, zawsze mam rację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok