No dobra...
Nie wiem wg moich wyliczeń i z tego co powinienem wysłać rodzinie do polski na konto to wychodzi mi tak...
Praca 10 godzin dziennie za 9 płacone bo przerwy odliczane czyli w systemie pracy 6/2 to i tak wychodzi te 180 godzin miesięczne a wiec...
180*181.5=32670
Wg tabeli podatkowej zabiorą mi od tej kwoty 9680 koron
Za pokoik z łóżeczkiem mam zapłacić niby 5000 koron
I o ile mi wystarczy na kupno podstawowych produktów typu chleb masło napoje itd... liczę ze 3000 koron wydam jezeli to mało to proszę mnie poprawić
bo wiadomo ze z polski w aucie zapasy jakies tam wezmę wędlin mięsa no i co sie da...
Do tego dojdzie na dzieci 1940 koron no to jest tak...
32670koron
-9628 podatek
-5000 mieszkanie
-3000 jakies produkty
+1940 na dzieciaki
=16982 korony
W przeliczeniu około 7980 złotych tyle powinienem przelać rodzinie na konto...
Jezeli tak jest to bym sie bardzo cieszył i proszę jezeli ktos moze luknąć na te moje wyliczenia i ewentualnie sprostować jakies sumy to bede wdzięczny lub moze ktos poda mi swoj numer pod którym udzieli mi wiecej informacji i przekona mnie do wyjazdu lub ewentualnie do rezygnacji z niego...
Bede naprawdę wdzięczny za pomoc
Dziekuje i pozdrawiam
Nie wiem wg moich wyliczeń i z tego co powinienem wysłać rodzinie do polski na konto to wychodzi mi tak...
Praca 10 godzin dziennie za 9 płacone bo przerwy odliczane czyli w systemie pracy 6/2 to i tak wychodzi te 180 godzin miesięczne a wiec...
180*181.5=32670
Wg tabeli podatkowej zabiorą mi od tej kwoty 9680 koron
Za pokoik z łóżeczkiem mam zapłacić niby 5000 koron
I o ile mi wystarczy na kupno podstawowych produktów typu chleb masło napoje itd... liczę ze 3000 koron wydam jezeli to mało to proszę mnie poprawić
bo wiadomo ze z polski w aucie zapasy jakies tam wezmę wędlin mięsa no i co sie da...
Do tego dojdzie na dzieci 1940 koron no to jest tak...
32670koron
-9628 podatek
-5000 mieszkanie
-3000 jakies produkty
+1940 na dzieciaki
=16982 korony
W przeliczeniu około 7980 złotych tyle powinienem przelać rodzinie na konto...
Jezeli tak jest to bym sie bardzo cieszył i proszę jezeli ktos moze luknąć na te moje wyliczenia i ewentualnie sprostować jakies sumy to bede wdzięczny lub moze ktos poda mi swoj numer pod którym udzieli mi wiecej informacji i przekona mnie do wyjazdu lub ewentualnie do rezygnacji z niego...
Bede naprawdę wdzięczny za pomoc
Dziekuje i pozdrawiam