Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polskim autem w Norwegii - Norwegia

169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
Witam,

mam pytanie odnośnie pozwolenia na poruszanie się autem na polskich blachach. Od stycznia tego roku wniosek wypełnia się na altinn.no, niestety mam problem następującej postaci. Żeby wysłać wniosek muszę załączyć jakieś dokumenty. I tu pojawia się pytanie jakie ? Nigdzie na altinn.no nie znalazłam informacji o jakie dokumenty chodzi. Czy ktoś może wypełniał taki wniosek i wie co załączyć ? Jest to druk nr RF-1340. Dodam, że nie chodzi o wniosek dla pendlerów...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
madeleine napisał:
Witam,

mam pytanie odnośnie pozwolenia na poruszanie się autem na polskich blachach. Od stycznia tego roku wniosek wypełnia się na altinn.no, niestety mam problem następującej postaci. Żeby wysłać wniosek muszę załączyć jakieś dokumenty. I tu pojawia się pytanie jakie ? Nigdzie na altinn.no nie znalazłam informacji o jakie dokumenty chodzi. Czy ktoś może wypełniał taki wniosek i wie co załączyć ? Jest to druk nr RF-1340. Dodam, że nie chodzi o wniosek dla pendlerów...

---------
Yes! Yes! Yes!!!!!...... Wreszcie ktos xapytal o to samo po raz 10 286 - y. Juz myslalem, ze choc jeden tydzien minie bez tego.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...mój wpis pozostanie może ...dla następnych glupków...
...i już nie będą pytać poraz setny...
...ale jak znam życie to jeszcze dzisiaj ktoś zapyta o...
...jeżdżenie autem na polskich blachach...
...bo tego jeszcze na forum nie było...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok