jasta102 napisał: na mój pusty łeb
to Królestwo ma większą praktykę, tradycję i fachowców od łupania kamieni i drążenia tuneli w skałach
jeszcze im dziad z Polski potrzebny dziad z Polski wypraszam sobie...
SebastianGsr napisał: jasta102 napisał: na mój pusty łeb
to Królestwo ma większą praktykę, tradycję i fachowców od łupania kamieni i drążenia tuneli w skałach
jeszcze im dziad z Polski potrzebny dziad z Polski wypraszam sobie...
a reszta się zgadza?
napisał: Elise napisał:
Budowa tuneli zajmuja sie duze firmy typu NCC, Veideke, Skanska.
i tak ani be, ani me, ani kukuryku o firmie Vinci
o ile dobrze pamiętam największej na świecie w tym temacie
i przypominam sobie jak to dyrektor Skanska tłumaczył nam, że są dopiero czwarci
a pracowałem dla joint venture Vinci Skanska
A co to za firma Janek? Ta Vinci, bo choc przy drogach nie robie to od wiekow Veidekke bylo najwieksze www.bygg.no/100-storste
jasta102 napisał: na mój pusty łeb
jeszcze im dziad z Polski potrzebny
-------
Bardzo ważną umiejętnością, typowo polska, jest tzw. widzenie tunelowe. Wykazali się nią wybitnie piloci TU-154m. Tak koncentrowali się na zobaczeniu lotniska.....że ujrzeli je....
Cortez1 napisał: jasta102 napisał: na mój pusty łeb
jeszcze im dziad z Polski potrzebny
-------
Bardzo ważną umiejętnością, typowo polska, jest tzw. widzenie tunelowe. Wykazali się nią wybitnie piloci TU-154m. Tak koncentrowali się na zobaczeniu lotniska.....że ujrzeli je.... Jak dobrze, że trafiłem na to forum sami fachowcy.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.