Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mandat Norwegia - Norwegia

Czytali temat:
czesio. oj tam nazwisko... Agata Dymna Eve28 eve28 Anna K GRZEGORZ SOBÓR Milena Mis ja ja Paweł K. yaroo68 Klaudia WIWI (951 niezalogowanych)
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
Witam
Bardzo proszę o pomoc. Mąż otrzymał mandat w Norwegii . Policjant powiedział że może go zapłacić w ratach . Podał stronę www.siano.no ale nie wiem gdzie się naszej stronie zwrócić o prośbę rozłożenia na raty . Nie mogę się zalogować bo przez nr telefonu nie idzie bo ma tylko Polski numer a tam jest miejsce tylko na Norweski . Proszę o pomoc .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
www.sismo.no miało być Piszę z telefonu i zaszła pomyłka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(artgregor)
Stały Bywalec
Przecież tam wszystko masz na stronce - potrzebujesz tylko internetu - wpisujesz KiD kwotę - widzę sama możesz ustalić wysokość spłaty i płacisz podając dane swojego banku -
Pochwal sie jaka wysokosc mandarin i ZA jakie przewinienie - DLA mnie ku przestrodze bo nie zawsze jeżdzę zgodnie z przep .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
Tak tylko gdzie wpisuje te kwote? Muszę sie chyba zalogować a kurcze nie mogę ;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(artgregor)
Stały Bywalec
Nie myslisz sie logowac - del opp betaling
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
Tylko ze jak w to wchodzę to jest pusta strona . Kurcze już wczoraj nad tym caly dzień siedziałam ;(
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(artgregor)
Stały Bywalec
Ja co prawda nie korzystałem z tej stronki jeszcze ? ale jak na sucho wchodzę potem masz do wyboru rożne warianty - za co płatność , jaka kwota ..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Eve28 eve28
(eve28)
Wiking
Możesz mi po kolei podac w co wejść ? Czarna magia dla mnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok