Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Przemyslaw Chmielewski ela jankowska Jan Maryjan Anna O. Marcin Nn Marcin Marciński marco polo ass ass Josephvol.2 smith artek876 Jakubszostak HeartB (1237 niezalogowanych)
21 Postów
marco polo
(BBS)
Wiking
musisz sobie policzyc bo nikt tu ci nie odpowie dokladniej inaczej koszty w Oslo i naczej na zachodzie No, cena paliwa obecnie tu ok 9,8 korony, jakis prom moze kosztowac ok 200nok z autem,na drogi platne kup sobie pakiet na przejazdy za ok 500 nok,karta na tel ok 200-300nok, w urzedach nic nie zaplacisz ,nocleg od 500 do 1000 doba ale to juz pewnie wiesz, życze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Jakubszostak napisał:
Drodzy czytelnicy.
Chciałem orientacyjnie wiedzieć jaką kwotę mam wziąć na miesiąc czasu nie licząc kwatery i jedzenia a nie oceniać moją przydatność do podciągania pkb w Norwegii tudzież kwalifikacji językowych...
Angielski jest i jakieś tam umiejętności czy jak kto woli \"moce\" są.Nie jest źle.

No dobra.
1 tankowanie tygodniowo, w poniedzialek to jakies 4x500/600 NOK
1 mleko na 2 dni, 1 chle na 2 dni, jedno piwo dziennie - 1500
Jakies inne fanaberie, karta tel, -1000
No to mamy ok. 5000
Spisz w aucie, zapisz sie na silownie do FRESH na miesiac to sie wykapiesz codziennie i zaplacisz tylko 199 NOK za miesiac.
No to jak bedziesz mial 7-10k to jestes krolem zycia i jeszcze ci wystarczy na droge powrotna, bo zdajesz sobie sprawe, ze bez tego sie nie obejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Jakubszostak
(Jakubszostak)
Wiking
Dzięki piękne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok