Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wypowiedzenie mieszkania /niezgodność z umową - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Rafal_ R6 Paweł Wróblewski mariusz mariusz kristin 07 Lukasz Grodzicki Kasia K Ewa Adam Stanislaw Lisowski Piotr Piotr ja ja Josephvol.2 smith tobiki (606 niezalogowanych)
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
Witam potrzebuje porady , czy jest możliwość wypowiedzenia mieszkania przed wprowadzeniem się?Byliśmy wczoraj w mieszkaniu , umowa jest od 15.01 . Ze względu na to że mieszkanie jest puste a właścicielka wyjeżdża na urlop wczoraj dostaliśmy klucze i spisaliśmy licznik elektr.W mieszkaniu miało być ogrzewanie podłogowe w salonie jednak nie działa , mam wrażenie że właścicielka ignoruje sprawę . Ogrzewania nie ma również w kuchni i sypialni tylko w łazience działa podłogowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
za prąd mniej zapłacicie a zima ma być słabowita
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(Ebenezer)
Początkujący
mozna tez polozyc cieply dywan na podlodze , a jak bedzie trzebo to i na scianie
w rosji tak robia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
tobiki
(tobiki)
Wiking
mozesz wypowiedziec ale musisz dac wlascicielowi czas na naprawe

jak mozna podpisac umiwe bez wizingu
a depozyt to gdzie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
Konto na depozyt było otwarte w piątek , na wpłatę depozytu mamy czas do momentu wprowadzenia się . Pieniądze za czynsz wysłałam na początku mc. zgodnie z umową za okres od 15.01 do końca mc. Na viznigu kobieta przekonywała że ogrzewanie podłogowe w salonie działa , nie było używane jakiś miesiąc więc jest zimno, po prostu nie było włączone ale powinno działać . W łazience działa a w kuchni i sypialni można powiesić grzejnik .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
kristin 07
(kristin)
Nowicjusz
wiem że ona ma czes na naprawę do 15.01
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok