Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zwrot podatku - Norwegia

Czytali temat:
D S Rafał Grajewski Jarosław Mazur Jan Maryjan Leszek Maliszewski Bartek Boike Kasia Tłumacz MultiNOR Konsultant Kasia K Emila En hei!sandokan jacekplacek3 (980 niezalogowanych)
4 Posty
Rafał Grajewski
(pajkers0)
Wiking
Witam dostałem rozliczenie podatku 14.10 i czekam na zwrot.Moje pytanie odnosi się do zwrotu który zawsze dostawałem czekiem ale założyłem konto w sparebanku1 i na rozliczeniu podano że zwrot zostanie zaksięgowany na moim nowym kącie którego nigdy nie podawałem urzędowi.Ile czasu ma urząd na przelanie zwrotu i czy jest to możliwe aby urząd wiedział na jakie kąto ma przelać?Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Rafał Grajewski
(pajkers0)
Wiking
Widzę że na tym forum pomocy się nie dostanie .Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
pajkers0 napisał:
Widzę że na tym forum pomocy się nie dostanie .PozdrawiamZadałeś nietypowe pytanie na forum w czasie gdzie większość była jeszcze w pracy, na dodatek w piątek, gdzie każdy myśli nie o forum a o "godnym" wypoczynku po tygodniowej walce w pracy o lepszy byt.
Teraz masz pretensje, a przecież jest sobota z rana, wszyscy odpoczywają.
Poczekaj do poniedziałku wtorku.
Przy okazji przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co dostałeś, być może to tylko rozliczenie i zamiast nadpłaty, to ty sam masz niedopłatę i powinieneś dokonać zwrotu.
Znajomy też miał tak późno rozliczenie jak ty, jednak jemu forsa wpłynęła pierwszego października na konto bankowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Remigrant napisał:
pajkers0 napisał:
Widzę że na tym forum pomocy się nie dostanie .PozdrawiamZadałeś nietypowe pytanie na forum w czasie gdzie większość była jeszcze w pracy, na dodatek w piątek, gdzie każdy myśli nie o forum a o "godnym" wypoczynku po tygodniowej walce w pracy o lepszy byt.
Teraz masz pretensje, a przecież jest sobota z rana, wszyscy odpoczywają.
Poczekaj do poniedziałku wtorku.
Przy okazji przeczytaj jeszcze raz dokładnie to co dostałeś, być może to tylko rozliczenie i zamiast nadpłaty, to ty sam masz niedopłatę i powinieneś dokonać zwrotu.
Znajomy też miał tak późno rozliczenie jak ty, jednak jemu forsa wpłynęła pierwszego października na konto bankowe.

godzina 13 to nie z rana socjalciagu nie kazdy jest zlodziejem i damskim bokserem jak ty ,gabriel zerujacy na socjalu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Rafał Grajewski
(pajkers0)
Wiking
Wiem że mam zwrot jeżdżę do no od ponad 7 lat ale pierwszy raz się spotkałem z takim opóznieniem i pierwszy raz założyłem konto w banku norweskim i się zdziwiłem że kwota ma być zaksięgowana na moim kącie którego nie podawałem urzędowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
Nr konta nie jest zadna tajemnica dla zadnego tutejszego urzedu.Urzad podatkowy otrzymal go automatyczni na podstawie twojego numeru personalnego.czekaj cierpliwie na przelew.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok