WujekJanek napisał:
retier1 napisał:
Mając kontrakt zakładasz bez problemu,więc nie opowiadaj bajek!
Jesli ktos ma kontrakt na np. 2 miesiace i pojdzie do DnB to odmowia mu zalozenia konta.
I nie ma to zadnego znaczenia ze to jedynie DnB ma taki przepis.
Pojada po Tobie ze sie nie znasz, ze Pan czy Pani byl w banku i rozmawial, ze celowo zamacasz bo Polak Polakowi wilkiem...
Potem dolacza "polscy husarze" z (bardzo na temat) wstawkami o islamskim Armagedonie ktory wlasnie sie rozpoczyna i z opisami polek gwalconych i podpalanych na ulicach Warszawy, Krakowa i Pierdziaki zapewne juz jutro.
Na koniec Rumcajs zapowie, jak to zrobi z nimi porzadek i jak to bedzie ich ze swojego glocka odpalal...
No to po co w ogole zabierac glos? Od pewnego czasu to forum zatracilo jakiekolwiek cechy forum wymiany pogladow. Jest ono jedynie miejscem w ktore wchodzi sie "ku pokrzepieniu serc".
Dla jednych, aby utwierdzic sie w przekonaniu, ze my, Polacy, jestesmy jedyni i ostatni sprawiedliwi na tej planecie.
Dla innych, ze decyzja aby odciac sie od rodakow byla sluszna, bo to tylko wstyd i obciach.
Nie wiem czy ci lżej na duszy po tym wywodzie,ale mnie to najnormalniej zwisa.
Wracając do konta.Widocznie każdy oddział żyje swoim życiem,gdyż sam pomagałem takowe założyć w DNB rok temu.Mały problem był tylko z kartą,nie potrafili powiedzieć (na 100%) jakie opłaty za które operacje?
I to tyle w temacie.