Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam pomocy wsprawie nie uczciwego pracodawcy - Norwegia

25 Postów
ona *****
(Julkajulka)
Wiking
Witam poszukuje pomocy
Jestem zatrudniony w branży stoczniowej w obecnej chwili nie ma pracy siedzę od połowy czerwca w domu firma nie chce mi wystawić permiteringu ani zwolnić co mam zrobić czy jet tu ktoś kto kto by mógł mi pomóc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Pisz do swojej premierki Kopacz. Ona chce przyjąć pełno uchodżców to znaczy że dla ciebie też kasę znajdzie. Albo pisz do Parlamentu Europejskiego że w twoim kraju mają w dupie Kartę Praw Podstawowych i jak wrócisz do Polszy bo za granicą niema dla ciebie pracy, to będziesz musiała wbić zęby w tynk.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Lomo napisał:
Pisz do swojej premierki Kopacz. Ona chce przyjąć pełno uchodżców to znaczy że dla ciebie też kasę znajdzie. Albo pisz do Parlamentu Europejskiego że w twoim kraju mają w dupie Kartę Praw Podstawowych i jak wrócisz do Polszy bo za granicą niema dla ciebie pracy, to będziesz musiała wbić zęby w tynk.

Wysoce rzeczowa odpowiedz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
DorHan napisał:
Wysoce rzeczowa odpowiedz....
Uszczypliwa dosyć jesteś, co gość miał napisać, poza samym milczeniem, które było by mniejszym złem w tym temacie.
Tzw. "poszkodowany" napisał chaotycznie i niezrozumiale, parę wyświechtanych słów.
Zakładam, że gość nie zna treści umowy którą podpisał, a bezwzględnie powinien, wtedy nie pisał by takich bzdur jak wyżej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
desperat
(desperat)
Stały Bywalec
ty sie za prace wez bedziesz potrzebowal duzo pieniedzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok