Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zmiana dokumentu w UDI - Norwegia

Czytali temat:
Dorota :) Radosław Rutkowski Krystian Kozyra Marta S Kasia Tłumacz gimbus gimbciuś Mikolaj Solomenko Artur Kalita John Born D w (362 niezalogowanych)
51 Postów
Marta S
(Kermiciastko)
Nowicjusz
Na początku z góry przepraszam,jeśli ten temat gdzieś się już pojawił ale nie mogłam znaleźć odpowiedzi.

Zarejestrowałam sie do UDI na stary paszport, a teraz mam do odebrania nowy.I pytanie brzmi,czy można gdzieś na selfservice zmienic numer dokumentu? Czy trzeba iść z dokumentem który jest już zarejestrowany ? A żeby iść z nowym trzeba zrezygnować z terminu i zapisywać się od nowa?

Będę wdzięczna za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kermiciastko napisał:
Na początku z góry przepraszam,jeśli ten temat gdzieś się już pojawił ale nie mogłam znaleźć odpowiedzi.

Zarejestrowałam sie do UDI na stary paszport, a teraz mam do odebrania nowy.I pytanie brzmi,czy można gdzieś na selfservice zmienic numer dokumentu? Czy trzeba iść z dokumentem który jest już zarejestrowany ? A żeby iść z nowym trzeba zrezygnować z terminu i zapisywać się od nowa?

Będę wdzięczna za odpowiedzi

Jaki jest sens kombinowania jak koń pod górę?
Najprostsze rozwiązania są zazwyczaj najlepsze.
Zabierz na wizytę oba paszporty i powiedz, ze w międzyczasie wymieniłaś na nowy.
Starego paszportu nikt nie zabiera, jest "dziurkowany" i oddawany. U mnie leży kilka takich starych na pamiątkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Marta S
(Kermiciastko)
Nowicjusz
To,że paszport jest zwracany to wiem Chodziło mi o to,czy nie będzie problemu jak pokażę nowy. Ale masz rację,wezmę dwa i powinno być ok . Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok